Bülent Timurlenk'ten Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a yönelik sert eleştiriler geldi!

Galatasaray'ın Süper Lig'de aldığı Çaykur Rizespor galibiyeti sonrası ünlü yorumcu Bülent Timurlenk'ten sarı kırmızılıların başkanı Burak Elmas'a eleştiriler geldi.

28.02.2022-12:22 - (Son Güncelleme: 28.02.2022-12:31)

Süper Lig'de oynanan Galatasaray ile Çaykur Rizespor maçının yankıları sürmeye devam ediyor. Galatasaray kendi evinde Çaykur Rizespor'u 4-2 yenerek ligde üst üste ikinci kez galibiyet almış oldu. Alınan bu galibiyet gerek Galatasaray takımında gerek Galatasaray taraftarlarında büyük sevinçle karşılandı. Oynanan mücadele ile Galatasaray ligde alt sıralardan kurtulmak anlamında çok büyük avantaj elde etti. Karşılaşmanın ardından ünlü yorumcu Bülent Timuerlenk maçı değerlendirirken sarı kırmızılıların başkanı Burak Elmas hakkında da sert eleştirilerde bulundu.


Yönetime söylediği sözler gündem oldu

Ünlü yorumcu Bülent Timurlenk geride kalan maçın ardından yaptığı açıklamada, 'Kiralık gönderdiğin Yunus Akgün 2 golle, başkanının memleketi diye ikram ettiğin 2. kalecin Okan Kocuk 6 kurtarışla senden 6 puan alıyorsa, 'önceliğimiz değildi' dediğin ama sana gelmek için saatleri sayan Gedson da jeneriklik golü atar, senin de kulağında "Ben nerede yanlış yaptım?" şarkısı çalar.'

'Göztepe deplasmanında maçı alan Torrent değildi. İzmir ekibi 2 penaltıyla 3 puanı rakibine hediye etmişti. Dün Katalan teknik adam, Ömer dışındaki inatlarından yine vazgeçmedi. Zaten Ömer de oynasa Galatasaray taraftarı Van Aanholt'un dünkü oyununu izleyemeyecekti. Taylan-Berkan ikilisinden vazgeçmemek şuursuzluğun en büyüğü. Orta sahayı tamamlayan Cicaldau'nun kayıp oyununu da eklerseniz, Galatasaray iki adamın sırtına kaldı. Kerem ve Van Aanholt.'

'Bülent Korkmaz, rakibi kendi yarı sahasında kalabalık karşıladı. Ve Galatasaray'ın bitiremediği hücumları oyun içinde bol bol dayak yiyen (12 faul) Gedson marifetiyle rakip sahaya taşımaya çalıştı. Elbette Yusuf ve Boyd, Alanya'nın kanat oyuncularından çok düşük seviyede. Bu zafiyete rağmen yine jeneriklik bir gol bulup öne geçtiler. Torrent, 46'da yine değişiklik yapmadı. Geçen hafta olduğu gibi Gomis'in girişi oyunun rengini değiştirdi. Torrent'e danışıp Gedson yerine Pulgar'ı alan, onu da kulübede bırakan bir teknik adama bir buçuk yıllık kontrat veren yönetim, bu hocayla yollarını ayırdığında tüm hak edişini kulüp kasasından değil kişisel servetlerinden ödemeli.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal