UEFA Avrupa Ligi'nin Son 16 Turu'nda oynanması planlanan Spartak Moskova - Leipzig eşleşmesinin iptalini duyurdu!

UEFA Avrupa Ligi'nin Son 16 Turu'nda oynanması beklenen Spartak Moskova - Leipzig maçı iptal edildi ve Leipzig doğrudan çeyrek finale yükseldi.

28.02.2022-15:13 - (Son Güncelleme: 28.02.2022-15:23) UEFA Avrupa Ligi'nin Son 16 Turu'nda oynanması planlanan Spartak Moskova - Leipzig eşleşmesinin iptalini duyurdu!

Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesi sonrası spor alanında Rusya'ya yönelik yaptırımlar devam ediyor. Son gelen bilgilere göre UEFA, Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Rusya temsilcisi Spartak Moskova ile Alman ekibi Leipzig arasında oynanması planlanan eşleşmeyi iptal ettiğini açıkladı.

Resmi karar açıklanacak

UEFA'nın kritik karşılaşma hakkında aldığı resmi kararın bugün açıklanması beklenmekte. Maçın iptal edilmesi sonrasında Alman ekibi Leipzig, direkt olarak çeyrek finale yükselme hakkı kazanacak.


UEFA'nın daha önce aldığı Rusya'da maç oynatmama kararıyla birlikte Spartak Moskova'nın iç saha maçını Azerbaycan'ın başkenti Bakü veya Ermenistan'ın başkenti Erivan'da oynaması planlanıyordu fakat eşleşmenin iptali ile bu plan da rafa kalkmış durumda. Spor dünyasında Rusya'nın, Ukrayna'yı işgali sonrası yaşanan gelişmeler büyük bir merakla takip edilmeye devam ediliyor. Yaşanan olayların ardından özellikle Ukraynalı sporculardan Rusya'ya sert tepkiler gelmekte. Ayrıca tüm spor camiasından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i kınayan açıklamalar yapılmakta. Dünya kamuoyunda olduğu gibi spor kamuoyunda da yaşanan olaylar büyük bir merakla takip edilmeye devam ediliyor. UEFA'nın Rusya'ya yaptığı yatırımlar büyük yankı uyandırmış durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal