Galatasaray'da Fatih Terim'den Kritik Diagne Kararı!

Süper Lig'de beklentinin altında kalan fakat UEFA Avrupa Ligi'Nde yoluna namağlup bir şekilde devam eden Galatasaray'da Mbaye Diagne ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

27.11.2021-16:56 - (Son Güncelleme: 27.11.2021-17:05) Galatasaray'da Fatih Terim'den Kritik Diagne Kararı!

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da işler her ne kadar ligde kötü gitse de aslan Avrupa'da emin adımlarla yoluna devam ediyor. Galatasaray'ın, Senegalli yıldızı ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Yıldız futbolcula son olarak Marsilya deplasmanında gösterdiği etkili performansla büyük göz doldurmuştu. Marsilya performansıyla etkili bir performans gösteren futbolcuyla ilgili Fatih Terim kritik kararlar aldı.

GALATASARAY'DA M'BAYE DİAGNE GELİŞMESİ

Süper Lig'de etkisiz bir performans gösteren fakat Avrupa'da yoluna emin adımlarla ilerleyen Galatasaray son olarak Marsilya deplasmanından 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Galatasaray zorlu deplasmandan 4-2'lik çok önemli bir zafer yaşarken karşılaşmada Galatasaray'a zaferi getiren önemli yıldızlardan birisi de takımın Senegalli yıldızı Mbaye Diagne olarak göze çarptı. Mbaye Diagne gösterdiği etkili performansla takımının Marsilya deplasmanından 4-2'lik zaferle ayrılmasında önemli rol oynadı. Ayrıca Diagne, derbideki performansıyla da dikkatleri üzerine çekmişti. Yıldız futbolcuyla alakalı Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'den kritik kararlar geldi.

MBAYE DİAGNE ARTIK İLK 11'DE

Fatih Terim, zorunlu olmadıkla Senegalli yıldız ile maça başlama kararına vardı. Galatasaray'da Diagne, Mustafa Muhammed ve Halil Dervişoğlu arasındaki forvet kararsızlığı da son bulmuştu. Fatih Terim, Senegalli yıldızı listenin en başına koydu.
Mbaye Diagne'nin özellikle fizik gücünü iyi kullanması ve etkili performansıyla beğenileri üzerinde topladı. Yıldız futbolcunun, Marsilya karşısındaki performansı gerek Galatasaray takımında gerek Galatasaraylı taraftarlar tarafından büyük takdir topladı. Senegalli futbolcu ile ilgili yakın zamanda sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal