Galatasaraylı Mbaye Diagne Marsilya Zaferinin Ardından Açıklamalarda Bulundu!

Galatasaray'ın, UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı kendi evinde 4-2 yenmesinin ardından sarı kırmızılıların golcü futbolcusu Mbaye Diagne açıklamalarda bulundu. Mbaye Diagne'nin yaptığı açıklamalar büyük dikkat çekti.

26.11.2021-11:08 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-11:26) Galatasaraylı Mbaye Diagne Marsilya Zaferinin Ardından Açıklamalarda Bulundu!

Sarı kırmızılıların kendi evinde UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı 4-2 yendikleri maçın ardından Galatasaray'ın golcü futbolcusu Mbaye Diagne dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Mbaye Diagne dün oynanan karşılaşmada sahanın dikkat çeken isimlerinden birisi olmuştu. Futbolcu maçın ardından yaptığı açıklamalarla da dikkatleri üzerine çekti.

MBAYE DİAGNE'DEN SES GETİREN AÇIKLAMALAR

Mbaye Diagne, Marsilya galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada 'Çok mutluyum. İyi oynayarak maçı kazandık ve şu anda lideriz. Önemli olan bu” dedi.
Taraftarın kendisine yoğun bir ilgi ve sevgi göstermesiyle ilgili konuşan Diagne, “Ben de taraftarları çok seviyorum. Gol atmasam da o gol gelecek zaten. Önemli olan benim sahada her şeyimi vermem' şeklinde konuştu.

MBAYE DİAGNE UEFA KUPASI'NI KAZANMAK HAKKINDA KONUŞTU

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıktıkları için mutlu olduğunu aktaran Mbaye Diagne, 'Benim de hayalim bu kupaya uzanmak. Önümüzde bir maç daha var, çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Bugün takıma yardımcı olmak için sahaya çıktığını söyleyen Diagne, “Bugün takım için oynamaya karar verdim, içimden öyle geldi ve öyle oynadım. Onlara pas vermeye çalıştım, iyi yaptığımı da düşünüyorum. Önemli olan takım için oynamak' ifadesine yer verdi.
Mbaye Diagne devam eden açıklamalarında, 'Geçen maçtan beri çok kızgındım ama burada oynarken ben evimdeyim. Kardeşlerimle beraberim. Kendimi burada evimde hissettiğim için daha rahat hissettim. Arkadaşlarıma aynı muameleyi yapamayacaklarını düşündüm o yüzden rahattım' şeklinde açıklamarını noktaladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal