Marsilya Teknik Direktörü Jorge Sampaoli'den Galatasaray Mağlubiyeti Sonrası Dikkat Çeken Açıklamalar!

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Galatasaray'ın, Marsilya'yı kendi evinde 4-2 mağlup etmesinin ardından Marsilya teknik direktörü Jorge Sampoli'den dikkat çeken açıklamalar geldi.

26.11.2021-09:47 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-10:01) Marsilya Teknik Direktörü Jorge Sampaoli'den Galatasaray Mağlubiyeti Sonrası Dikkat Çeken Açıklamalar!

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. karşılaşmasında Galatasaray kendi evinde Marsilya ile karşılaştı. Heyecanlı mücaelede Galatasaray rakibi Marsilya'yı 4-2 ile geçmeyi başardı. Galatasaray rakibi karşısında önemli bir zafere imza atarken grubundan çıkmayı da garantilemiş oldu. Sarı kırmızılıların Fransız ekibi Marsilya karşısında aldığı galibiyet çok büyük ses getirdi. Galatasaray'ın, Marsilya karşısında aldığı galibiyet gerek Türkiye'de gerek yurt dışında çok büyük gündem oldu. Sarı kırmızılıların aldığı galibiyetin ardından Marsilya teknik direktörü Jorge Sampaoli'den maçla ilgili açıklamalar geldi. Jorge Sampaoli'nin yaptığı açıklamalar büyük dikkat çekti.

JORGE SAMPAOLİ'DEN GALATASARAY MAÇI DEĞERLENDİRMESİ

Marsilya teknik direktörü Jorge Sampaoli, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, 'Çok hatalar yaptık. Ummadığımız anda gol yedik. İstemediğimiz hatalar yaptık. Maç bir anda yokuş yukarı gitmeye başladı. Böyle maçlarda rakip eksiklerimizi affetmez. Bizim için büyük hayal kırıklığı oldu. Çok genç oyuncularımız var. Onların olgunlaşması gerekiyor. Daha sonraki maçlarda oyuncu grubumun çok çabuk olgunlaşması için elimden geleni yapacağım. Buraya kazanmaya gelmiştik. Oyunun başında yediğimiz iki gol bizi zorladı. Bu şekilde bizi hayal kırıklığına uğrattı.' ifadelerine yer verdi. Fransız ekibi Marsilya'nın teknik direktörü Jorge Sampaoli'nin yaptığı açıklamalar gerek Fransa'da gerek Avrupa'da büyük dikkat çekti. Ayrıca Avrupa basını Galatasaray'ın, Marsilya karşısında aldığı 4-2'lik önemli zaferi manşetlerine taşıdı. Temsilcimiz Galatasaray'ın, Marsilya zaferi Avrupa'da önemli gündem maddelerinden birisi haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal