Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu!

Galatasaray'ın, Süper Lig'de karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçı öncesi kamp kadrosu belli oldu. Kadroda bazı önemli yıldız isimler yer almadı.

27.11.2021-15:49 - (Son Güncelleme: 27.11.2021-16:45)

Son olarak UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı kendi evinde 4-2 yenerek çok önemli bir galibiyete imza atan Galatasaray, Süper Lig'e döndü. Galatasaray, 2021-2022 Süper Lig sezonu 14. haftasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacağı maçı bugün yaptığı antrenman ile tamamladı. Sarı kırmızılıların kamp kadrosunda ise eksik olan isimler büyük dikkat çekti.

GALATASARAY'IN KAMP KADROSU BELLİ OLDU

Galatasaray'ın, Yeni Malatyaspor ile oynayacağı zorlu karşılaşma öncesi kamp kadrosu belli oldu. Florye Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonrasında gruplar halinde dar alanda pas ve top kapma çalışmaları gerçekleştirildi.
Antrenmanın ana bölülümünde taktik çalışmaları yapıldı. Antrenman soğuma hareketlerinin ardından son buldu. Sarı kırmızılılar, Yeni Malatyaspor maçı için bugün saat 16.00'da özel bir uçuşla Malatya'ya hareket ederek yarınki maçın öncesi bu kentte kampa girecek. Sarı kırmızılıların Yeni Malatya ile oynayacağı maçın kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:
Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Mostafa Mohamed, İsmail Çipe, Ömer Bayram, Olimpiu Moruțan, Berkan Kutlu, Victor Nelsson, Christian Luyindama, Alexandru Cicâldău, Marcão Teixeira, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Halil Dervişoğlu, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne.

GALATASARAY'DA YILDIZ FUTBOLCULAR KAMP KADROSUNDA YER ALMADI

Galatasaray'da takımın önemli yıldızlarından Sacha Boey, Arda Turan ve Oğulcan Çağlayan sarı kırmızılıların, Yeni Malatyaspor ile oynayacakları maçın kamp kadrosunda yer almadılar. Futbolcularla ilgili yaşanan gelişmeler gerek Galatasaray takımında gerek Galatasaraylı taraftarlar tarafından büyük dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal