Mesut Özil Göztepe Maçına Yetiştirilmeye Çalışılıyor!

Son olarak Galatasaray derbisinde attığı gol ile büyük ses getiren Mesut Özil, zorlu Olympiakos maçı öncesi sakatlanmıştı. Yıldız futbolcu Göztepe maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

27.11.2021-13:01 - (Son Güncelleme: 27.11.2021-13:01) Mesut Özil Göztepe Maçına Yetiştirilmeye Çalışılıyor!

Süper Lig'de bu sezon beklenilen performansı bir türlü veremeyen Mesut Özil ile ilgili önemli yeni gelişmeler yaşanıyor. Yıldız futbolcu Mesut Özil, son olarak Galatasaray derbisinde attığı gol ile büyük ses getirdi. Yıldız futbolcu attığı gol ile takımının Galatasaray deplasmanından galibiyet ile ayrılmasında önemli rol oynamıştı. Son olarak Fenerbahçe'ye yıldız futbolcudan Olympiakos maçı öncesi kötü haber gelmişti. Mesut Özil, Olympiakos ile oynana UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında takımını yalnız bırakan isim olmuştu. Futbolcu ile alakalı önemli yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor.

MESUT ÖZİL GÖZTEPE MAÇINDA OYNAMAK İSTİYOR

Galatasaray derbisinde attığı güzel gol ve oynadığı başarılı futbolla göz dolduran Mesut Özil, sakatlığı dolayısıyla Olympiakos maçında kadroda kendisine yer bulamamıştı. Yıldız futbolcu zorlu Yunanistan deplasmanında takımını yalnız bırakırken ligde oynanacak olan Göztepe maçı için tedavisine başlandı. Tecrübeli yıldız, pazartesi günü Göztepe ile oynanacak olan zorlu karşılaşmada oynamak için sabırsızlanıyor. Takımda teknik ekibin çok yoğun bir şekilde futbolcuyu zorlu Göztepe maçına yetiştirmeye çalıştığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Futbolcu ile ilgili kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

MESUT ÖZİL'DEN GELEN HABER MORALLERİ BOZMUŞTU

Fenerbahçe'de takımın yıldız futbolcusu Mesut Özil'in zorlu Olympiakos maçından önce sahada olmaması takımda moralleri önemli derecede bozmuştu. Mesut Özil'den, Olympiakos deplasmanında yoksun olan Fenerbahçe, zorlu maçta rakibine 1-0 yenilerek Avrupa Ligi'ne veda etmiş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal