Fenerbahçe'de Olympiakos Maçı Öncesi Mesut Özil Sakatlandı!

Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde oynanan derbi karşılaşmasına damga vuran yıldız futbolcu Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Olympiakos maçı öncesinde sakatlandı.

24.11.2021-11:38 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-11:44) Fenerbahçe'de Olympiakos Maçı Öncesi Mesut Özil Sakatlandı!

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz günlerde oynanan derbi mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-1'lik skorla mağlup etmişti.

DERBİDEKİ PERFORMANSI GÖZ DOLDURMUŞTU

Oynanan derbi karşılaşmasına sık sık sergilediği performans nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelmiş olan isimlerden biri olan Mesut Özil damga vurmuştu.

GALATASARAY AĞLARINI HAVALANDIRMIŞTI

Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisinde aldığı galibiyette büyük bir pay oynayan Mesut Özil, takımının deplasmanda attığı ilk golü ağlara göndermeyi başarmıştı.

OLYMPİAKOS MAÇI ÖNCESİ SAKATLIK ŞOKU

UEFA Avrupa Ligi'nde Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos ile çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan Fenerbahçe'de zorlu karşılaşma öncesi kötü haber geldi.

MESUT ÖZİL KADRODA YER ALAMAYACAK

Fenerbahçe'nin en formda isimlerinden biri olan Mesut Özil'in UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Olympiakos karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle kadroda olamayacağı öğrenildi.

ÖZİL'İN SAKATLIĞI HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Galatasaray derbisinde sol ayak bileğine aldığı darbe sonucu bileğinde şişlik olan Mesut Özil'in tedavisine başlandığı ancak yıldız futbolcunun Olympiakos maçına yetişmeyeceği haberi taraftarlarda ve yönetimde büyük bir üzüntü yarattı.

BU SEZON SERGİLEDİĞİ PERFORMANS

Mesut Özil, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 14 karşılaşmada süre alırken bu karşılaşmalarda 5 gol, 1 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal