Galatasaray'da Dursun Özbek ve Metin Öztürk başkanlık için birleşme kararı aldı!

Galatasaray'da seçim öncesi kritik gelişmeler yaşanıyor. 11 Haziran'da gerçekleştirilecek kongrede Dursun Özbek ve Metin Öztürk'ün birleşme kararına vardığı aktarıldı. Ortaya çıkan bu durum sarı kırmızılı camiada büyük yankı uyandırdı.

18.05.2022-11:09 - (Son Güncelleme: 18.05.2022-11:19)

Sarı kırmızılılarda 11 Haziran'da gerçekleştirilecek seçin öncesi çok kritik bir gelişme yaşandı. Daha önce aday olmayı düşünmediğini ifade eden Dursun Özbek'in, Metin Öztürk ile birlikte seçime girme kararı aldığı öğrenildi. 

Öztürk 2. başkan olacak

İkilinin beraber gireceği seçimde yönetim kurulunda Dursun Özbek'in başkan olacağı yönetim kurulunda ise Metin Öztürk'ük 2. başkan olacağı aktarıldı. Kısa süre içerisinde yapılacak adaylık açıklamasından sonra yönetim kurulu listesi, cuma günü divan kurulu başkanlığına teslim edilecek.


Taraftarlar gelişmeleri merakla takip ediyorlar

Sarı kırmızılı camiada yaşanan gelişmeler gerek Galatasaray taraftarları gerek Türk futbolu tarafından büyük bir merakla yakından takip edilmeye devam ediliyor. Başkanlığa aday olacak isimler ise sarı kırmızılı camiada yoğun gündem konusu haline gelmiş durumda. Son olarak ise Dursun Özbek ile Metin Öztürk'ün seçimlere beraber katılma durumu büyük yankı uyandırdı. Eski başkan Dursun Özbek'in yeniden başkan olmayacağı aktarılıyordu fakat son olarak Özbek'in Metin Öztürk ile beraber seçimlere girme durumu bu anlamda sarı kırmızılı taraftarlardan yoğun ilgi gördü.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal