Beşiktaş'ın Süper Lig'de Göztepe ile oynadığı maçta yer almayan Miralem Pjanic taraftarları kızdırdı!

Beşiktaş'ın sezon başında büyük transfer ettiği Miralem Pjanic performansıyla büyük hayal kırıklığı yaşatırken son hareketiyle ise taraftarların oldukça tepkisini çekti. Göztepe maçında hastalığı nedeniyle forma terletemeyen oyuncunun Juventus-Lazio maçı için İtalya'da bulunması büyük tepkilere neden oldu.

18.05.2022-10:22 - (Son Güncelleme: 18.05.2022-10:39)

Süper Lig'de geçen sezonu şampiyonluk ile noktalayan Beşiktaş, transfer döneminde kadrosuna önemli yıldızları dahil etti. Bu futbolculardan birisi de Bosnalı futbolcu Miralem Pjanic'ti. Barcelona'dan kiralanan oyuncu oynadığı futbolla beklentilerin çok altında kalmış ve yoğun tepki çekmişti. Son olarak ise Göztepe maçında hastalığı nedeniyle kadroya alınmamıştı. Fakat oyuncunun Göztepe maçına hastalığı nedeniyle çıkmayıp sonrasında İtalya'ya Juventus - Lazio maçını izlemeye gitmesi büyük tepki çekti. 

O görüntü tepkilere neden oldu

Göztepe maçının kadrosuna solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle alınmayan Pjanic'in İtalya'ya gitmesi ise bardağı taşıran son damla oldu. İtalya Serie A'da oynanan Juventus - Lazio maçını tribünden takip eden Bosnalı oyuncunun bu davranışı Beşiktaşlı taraftarları çılgına çevirdi. 


Eleştiri yağmuruna tuttular

33 yaşındaki futbolcunun adı sosyal medyada gündeme girdi. Beşiktaşlı taraftarlar oyuncuya sosyal medya üzerinden yoğun eleştiriler yaptılar. Futbolcu ile ilgili gelişmeler bu anlamda yakından takip edilmekte. 

Bu sezonki performansı

Boşnak oyuncu bu sezon 26 resmi karşılaşmada forma terletti ve 4 kez asist yaptı. Dolayısıyla performansıyla siyah beyazlılarda sınıfta kaldı.

Futbolcunun kariyeri

Futbol hayatına Lüksemburg'un Schifflange takımında başlayan oyuncu ardından Fransız ekibi Metz'a gitti. Metz sonrasında ülkenin önde gelen takımlarından Lyon'un yolunu tuttu. Lyon'un ardından Roma'ya transfer oldu. Roma sonrasında ise İtalyan devi Juventus'un kadrosuna katıldı. Juventus performansıyla Barcelona'ya transfer oldu. Futbolcu yaz transfer döneminde ise Beşiktaş'a kiralandı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal