Beşiktaş'ta bu sezon transfer edilen Michy Batshuayi, Miralem Pjanic ve Alex Teixeira'nın kulübe maliyetleri gündem oldu!

Bu sezon beklentilerin altında bir performans sergileyen Beşiktaş'ta geçtiğimiz yaz kadroya transfer edilen isimlerden olan Alex Teixeira, Michy Batshuayi ve Miralem Pjanic'in performansı tepki çekti. 3 futbolcunun takıma olan maliyeti ise hayrete düşürdü.

27.04.2022-11:04 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-11:25)

Beşiktaş'ta yaz transfer döneminde kadroya katılan Miralem Pjanic, Michy Batshuayi ve Alex Teixeira kulüpte hayal kırıklığına neden oldu. Futbolcular büyük umutlarla kadroya katılırken sergiledikleri performans sonrası takımda en çok eleştirilen isimler haline geldiler. İki yıldız ile ilgili gelişmeler ise taraftarlar tarafından yakından takip edilmekte. 


Büyük umutlarla gelmişlerdi

Chelsea'den 150 bin euro kiralama ücreti ve 3 milyon 150 bin euro yıllık ücretle kiralanan 28 yaşındaki Batshuayi her ne kadar 14 gol ve 5 asistle oynasa da attıklarından çok kaçırdıklarıyla gündemi meşgul etmiş oldu. Barcelona'dan dünyaca ünlü yıldız statüsüyle İstanbul'a ayak basan Miralem Pjanic de hastalıklar ve sakatlıklar derken, sadece 26 karşılaşmada 1867 dakika forma giydi. Boşnak yıldız performansı nedeniyle Beşiktaş'ta 11 oyuncusu olarak düşünülmeyecek duruma geldi. 


Brezilyalı isim de tepki çekti

Sezon başında 2.3 milyon Euro kazanan ayrıca 450 bin Euro imza parası alan Alex Teixeira ise yeteri kadar şans bulmasına rağmen fizik kondisyon açısından kendisini hiçbir zaman toplayamadı. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Brezilyalı yıldız ile ilgili tek teselli ise sezon sonu takımdan ayrılmayı kabul etmesi olmuş durumda. Beşiktaş'ta yaz transfer döneminde kadroya katılan 3 futbolcu ile ilgili gelişmeler ise gerek Beşiktaş takımında gerek Beşiktaş taraftarları tarafından yakından takip edilmekte. Siyah beyazlılarda kötü geçen sezona 3 futbolcunun da etkisiz performansı damga vurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal