Galatasaray'da futbolu bırakacağı konuşulan Arda Turan yaptığı sosyal medya paylaşımla büyük ses getirdi

Galatasaray’da Arda Turan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarla sarı kırmızılı taraftarlara adeta isyan etti.

17.05.2022-14:23 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-14:23)

Spor Toto Süper Lig’in 37. Haftasında oynanan Galatasaray – Adana Demirspor karşılaşmasında kadroya alınmaması nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Sarı kırmızılılarda Adana Demirspor maçında sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılmayı başarmıştı.

Bu sezon ağır eleştiriler alan Arda Turan’ın Adana Demirspor maçının ardından futbolu bırakıp bırakmayacağı konusunda bir kez daha gündeme gelmişti.


Yaptığı paylaşım büyük ses getirdi

Arda Turan, gündeme gelen son haberlerin ardından son olarak sosyal medya hesabından sitemkar bir paylaşımda bulunarak taraftarlara seslendi.  Arda Turan, yapmış olduğu paylaşımda ;

‘ Yok kardeşim ben 13 milyon euro kazandırmadım... Ben seni 16 dakika bekletmedim.. Ben seni play-off'a bırakmadım, ben seni 2008'de senden 3 kat fazla bütçeyle yeni stadı varken rakibinin önünde şampiyon yapıp gittim.. Hatırlamaman normal Twitter, Instagram o kadar aktif değildi.. Ben Galatasaray'ı sevdim... [Ben bu sene 30 tane altyapı maçı izledim sen?] Sadece Galatasaraylı gibi uyumak istiyorum, müsaade edin… ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal