Galatasaray'da Domenec Torrent, herkes tatildeyken mesai yapıyor!

Sarı kırmızılılarda yolların ayrılması düşünülen İspanyol teknik direktör Domenec Torrent ile ilgili ilginç gelişmeler yaşanıyor. Yeni gelecek yönetimde her iki tarafında çalışmayı düşünmediği hocanın herkesin tatile çıkmasına rağmen Metin Oktay Tesisleri'nde mesaisini yalnız sürdürdüğü öğrenildi.

25.05.2022-09:11 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-16:50)

Sarı kırmızılılarda sezonun bitmesiyle beraber futbolcular teker teker tatile çıkarken, Florya'da bir isim ise mesaisine devam etmekte. Domenec Torrent'in herkesin tatilde olmasına rağmen tesislerden ayrılmadığı öğrenildi. Yaşanan bu gelişme oldukça dikkat çekti.

Seçime kadar kulüpte

Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Domenec Torrent, İstanbul'dan ayrılmadı ve 11 Haziran'daki seçime kadar görevinin başında olacak. Bu sürede Florya'da altyapı maçlarını takip edecek İspanyol çalıştırıcı, sportif direktör Sensibile ile transferi düşünülen oyunculara karar verece ve A Takım'la ilgili rapor hazırlanacak.


Tazminat sorunu gündemde

Yeni seçilecek yönetim, Torrent'in tazminat sorununu da çözmek sorunda olacak. Son gelen bilgilere göre Domenec Torrent'in 5 yardımcısı ile birlikte maliyeti ise 2.1 milyon euro değerinde. Başkan adayları olan Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun 11 Haziran sonrası ilk mesaisi İspanyol teknik heyetin sözleşmelerini en az zararla feshetmek olacak.  Bu anlamda İspanyol teknik adam Domenec Torrent'in yeni gelecek yönetim sonrası durumu büyük bir merak konusu haline gelmiş durumda. Sarı kırmızılılar önümüzdeki günlerde hareketli günler bekliyor. Yaşanacak gelişmeler gerek sarı kırmızılı taraftarlar, gerek Türk futbolu tarafından yakından takip ediliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal