Galatasaray'da Antalyaspor maçının ardından Domenec Torrent bir süre daha takımdan ayrılmayacağını açıkladı

Galatasaray’da belki de son maçına Antalyaspor deplasmanında çıkan İspanyol teknik adam Domenec Torrent, 1-1 berabere kaldıkları Antalyaspor maçının ardından takımdaki geleceği hakkında kritik açıklamalarda bulundu.

21.05.2022-09:24 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-09:59)

Spor Toto Süper Lig’de sezonun son haftasında Galatasaray, son haftaların en forma ekiplerinden biri olan Akdeniz temsilcisi Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlı ekibin 1-0 öne geçtiği karşılaşmada sarı kırmızılılar eşitliği sağladı ve mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

Galatasaray’da gözler kulüpte yapılacak başkanlık seçimi ve bu sezon yaşanan kötü gidişat nedeniyle takımdaki geleceği büyük bir merak konusu haline gelen hatta sarı kırmızılı ekiple Antalyaspor’a karşı belki de son maçına çıkan Domenec Torrent’e e çevrilmişti.

İspanyol teknik adam Domenec Torrent, Antalyaspor’a karşı Spor Toto Süper Lig’de sezonun son karşılaşmasında sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldıkları karşılaşmanın ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Takımı bulduğumuzda ne haldeydi biliyorsunuz...'

İlk 7 maçı ben gerçekten saymıyorum. Bulduğumuzda ne haldeydi takım, biliyorsunuz. Antrenörler olarak işimizin arkasındayız.


'Başkanın düşüncesine saygı duyacağım'

Yeni başkanı öncelikle tebrik ederim. Galatasaray başkanı olmak kolay değil. Sonra düşüncesine saygı duyacağım. 4 Temmuz için biz sezon öncesi hazırlıklarına başladık. Eğer devam edemeyeceğimizi söylerseler kabul ederiz. Galatasaray için en iyisini dileriz o zaman.

'Buradan bir süre daha ayrılmayacağım'

Türkiye ve İstanbul'da bir süre daha yaşayacağım. Bayılıyorum. Türk Ligi'ni de çok seviyorum, takip edeceğim. Her zaman elimden gelmeyenlerle ile ilgili bunu söylüyorum, elimde olan şey sahadakiler. Elimde yapabilecek bir şey yoksa kaygılanmıyorum. Eğer kalırsam harika, çünkü oyuncular hazır. Başka bir antrenör gelirse Galatasaray maçları için stadyuma geleceğim.

'Seçim nedeniyle İstanbul'da kalmam daha iyi'

Tatil planım yok. Sportif direktörümüzle birlikte konuşuyoruz. Hangi oyuncularla devam edeceğimiz konusunda çalışmayı sürdürüyoruz. Ben İstanbul'da kalmayı sürdüreceğim. Seçim olduğu için de İstanbul'da kalmak daha iyi. Telefon başka, yüz yüze konuşmak başka.

'Kulüp olarak özel bir dönemden geçiyoruz'

Antalyaspor’un derinlemesine nasıl oynadıklarını analiz ettik. Onların top çıkışını engellemek için sistemi değiştirmeye karar verdik ki biz de geriden daha iyi bir şekilde çıkabilelim diye. Maçın birçok bölümünde bunu başardığımızı düşünüyorum. Topa daha fazla sahip olduk. Son 2 maçta oyuncuların tutumundan aşırı memnunum. Kulübümüzde özel bir dönemden geçiyoruz. Son ana kadar, son güne kadar gerçekten de çok iyi bir şekilde mücadele ettiler. Galatasaray'ın ismini taşıdıkları için son ana kadar mücadele etmeleri gerekiyordu ne olursa olsun.

'Şanslı olsaydık kazanırdık'

Maçta ikinci yarının ilk 5 dakikasından sonra tekrardan oyunu domine etmeyi başardık. Net bir şekilde, belki biraz da şans ile kazanabilirdik. Güzel fırsatlar oluşturabilirdik ama berabere kaldık.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal