Galatasaray’da Akhisar Hazırlıkları Başladı!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, bugün gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklara başladı.

02.05.2018-14:44 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-14:34) Galatasaray’da Akhisar Hazırlıkları Başladı!

Sarı kırmızılı takım, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Fatih Terim idaresinde yapılan idmanda Beşiktaş derbisinde 45 dakikadan fazla forma giyen futbolcular, yenilenme çalışması ve bireysel açma germe hareketleri gerçekleştirdi. Diğer futbolcuların katıldığı idmana ise dinamik ısınma ile başlandı. Ardından altıya üç pas ve baskı çalışması gerçekleştirildi. Antrenmanın ana bölümünde dörde dört ve bir jokerli dar alan çift kale oyun çalışması yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma çalışmalarının ardından son buldu.

Öte yandan Beşiktaş maçında sakatlanan ve sağ ayak iç yan bağında aldığı darbe sonrası burkulmaya bağlı orta düzeyde zorlanma ve kanaması olan Ryan Donk’un tedavisi başlatıldı.

Sağ kasık adalesinde ikinci derece zorlanma ve kanama bulunan Brezilyalı Mariano’nun da tedavisi sürdü.

Beşiktaş maçında girdiği bir pozisyonda aldığı darbe sonrası ayağındaki yaraya dikiş atılan Martin Linnes ise özel bir bandajla yenilenme çalışmasının tamamına katıldı.

Sarı kırmızılılar, Teleset Mobilya Akhisarspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal