Galatasaray yönetimini Haziran ayında pek çok sorun bekliyor!

Bu sezonu beklentilerin bir hayli gerisinde kapatacak olan Galatasaray'da sezon bitimiyle oldukça ciddi sorunlar beklemekte. Haziran ayında yönetimi özellikle finansal sorunlar karşılayacak.

09.05.2022-12:20 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-16:11)

Bu sezon saha içinde işleri bir türlü yoluna koyamayan Galatasaray'da Başkan Burak Elmas, teknik adam Domenec Torrent'in sözleşmesini kulüp adına en az zararla feshetmeyi düşünüyor. Fakat 11 Haziran'da seçimini gerçekleştirecek olan sarı kırmızılı ekibi, Torrent'in tazminatından çok daha büyük finansal sorunlar karşılamakta. O sorunların yeni yönetimi ciddi anlamda zorlayacağı aktarılmakta.

Yeni yönetimin işi zor

Galatasaray'da yeni yönetim 20 milyon euro borçla futbol takımını devralacak. Teknik adam ve futbolcuların 2 aydır maaşları ödenmemekte. Cicaldau - Morutan ikilisi başta olmak üzere sezon başındaki transferlerin bonservis taksitleri mayıs sonuna ötelenmişti. Mohamed'in kullanılan 4 milyon dolarlık opsiyonu için Zamalek kulübü ödeme beklemekte. Futbolcu alacakları, transfer taksitleri ve Mostafa Mohamed'in bonservisi ile beraber haziran ayı için geçerli 20 milyon Euro faturanın söz konusu olduğu aktarılmakta. Ayrıca Ağustos ayında da Bankalar Birliği'nin ilk faiz ödemesi 200-300 milyon TL bandında olacak. 

Sarı kırmızılılardaki sorunlar gündeme oturdu.

Sarı kırmızılıları finansal durum da düşündürüyor

Galatasaray'da bu sezon futbol takımının beklentinin çok altında kalması ve ligde oldukça geri sıralarda bulunması taraftarların tepkisine yol açmıştı. Aynı şekilde sportif anlamda olduğu gibi finansal anlamda da yaşanan sorunlar sarı kırmızılıları oldukça düşündürüyor. Bu anlamda sarı kırmızılılarda yeni gelecek yönetimin izleyeceği yol haritası merak konusu oldu. Galatasaray kulübü ilgili gelişmeler gerek sarı kırmızılı taraftarlar gerek Türk futbolu tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal