Levent Tüzemen, Galatasaray'da Burak Elmas'ın görevinden ayrılmadan önce Morutan ve Cicaldau transferlerinin perde arkasını anlatması gerektiğini söyledi

Levent Tüzemen, Galatasaray'ın İzmir'de oynadığı Altay maçının ardından hem oynanan oyunu eleştirdi ve Başkan Burak Elmas'ın yaptığı Morutan ve Cicalau transferlerini açıklaması gerektiğini söyledi.

25.04.2022-11:12 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-11:31)

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray, konuk olduğu Altay deplasmanından Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle 1-0 galip ayrılmayı başardı.

Sarı kırmızılı ekpite deplasmanda alınan galibiyete rağmen oynanan oyun eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Taraftarlar sahadaki oyuncuların performansından hiç memnun kalmadı.

Sabah Gazetesi'nde yazmış olduğu köşe yazısında Galatasaray'ın Altay karşısında oynadığı oyunu ve bu sezon yapılan transferleri değerlendiren Levent Tüzemen, yapmış olduğu değerlendirmelerde ;

'Başkan transferlerin perde arkasını anlatmalı'

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas görevi teslim etmeden önce transfer edilen Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau transferlerinin perde arkasını anlatmalıdır. Toplam 10 milyon Euro'ya mal olan oyunculardan Morutan kadroya alınmıyorsa, Cicaldau kulübede oturuyorsa bu tablo Galatasaray'daki kadro mühendisliğinin hatalı olduğunun belgesidir. Eğer, 10 milyon Euro doğru isimlere harcansaydı bu sezon Galatasaray çok daha başarılı olabilirdi.


'Drogba bu nedenle yollanmıştı...'

Sezonun devre arasında transfer edilen Bafetimbi Gomis ise tam bir hayal kırıklığıydı. 2014 yılında Drogba, Londra'daki maçta Chelsea'ye karşı forma giymişti. İngiliz seyirciler Fildişili yıldıza büyük sevgi göstermiş ve 'Seni seviyoruz ama eskisi gibi hızlı değilsin' diye takılmışlardı. 3 net pozisyonu kaçıran Gomis'in hantal hali o günkü Drogba'yı andırıyor.

'Halil Dervişoğlu bu golleri atardı'

İspanyol teknik adam Domenec Torrent, kadro tercihini neye göre yapıyor? Ben Yeni Malatyaspor'a karşı çok iyi oynayan ve enfes bir kafa golü atan Halil Dervişoğlu'nu ilk on birde bekliyordum ama yanıldım. Halil'in kulübede oturması çok anlamsızdı. Halil Dervişoğlu ilk 11'de oynasaydı Bafetimbi Gomis'in ağır kaldığı için kaçırdığı pozisyonları gol yapardı.

'Çoğu oyuncu sahada etkisiz kaldı'

Galatasaray'ı hücuma taşıyan yine Kerem Aktürkoğlu oldu. Sol ayağıyla müthiş bir gol atan Kerem skoru çoğaltacak pozisyonları da hazırladı ama Ryan Babel ve Bafetimbi Gomis kötü vuruşlar yaptı. Emre Kılınç ile Babel çok etkisiz kaldı. Berkan Kutlu, en önemli özelliği olan koşu kalitesini sahaya bile yansıtamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal