Süper Lig'de oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin ardından Ferdi Kadıoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbinin yankıları sürüyor. 1-1 sona eren maçın ardından sarı lacivertlilerin futbolcusu Ferdi Kadıoğlu dikkat çeken açıklamalara yer verdi. Futbolcu ilk yarıda provokeye uğradıklarını belirtti.

09.05.2022-11:40 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-11:50)

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında heyecanla beklenen derbi oynandı. Karşılaşmadan iki taraf 1 puanla ayrıldı. Maçın ardından ise önemli gelişmeler gelmeye devam ediyor. Son olarak Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nun yaptığı açıklamalar oldukça dikkat çekmiş durumda.

Hayal kırıklığına uğradıklarını belirtti

Ferdi Kadıoğlu karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, 'Derbi maçları bizim için çok önemli, sahada her şeyimizi verdik. Maça iyi başladık, 1-0'ı bulduk, 2-0'ı da bulabilirdik. Bizim yaptığımız penaltıdan rakip 1-1 yaptı. Önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyoruz. Bu yüzden bizim için her puan önemli. Bugün kazanabilirdik, o yüzden hayal kırıklığı yaşıyorum. Ama bir puan da idare eder. Önümüzdeki hafta bu işi bitirmek istiyoruz..' ifadelerine yer verdi.

Ferdi Kadıoğlu'nun açıklamaları ilgi çekti.

O sözleri tepki çekti

Fenerbahçeli futbolcu Ferdi Kadıoğlu devam eden açıklamalarında ise, 'Bizim hedefimiz belli; önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyoruz. Kazanamadık ama bir puan da deplasmanda kötü değil. İlk yarıda bizi provoke etmeye çalıştılar, biz de onların tuzaklarına düştük.' şeklinde açıklamalarını sonlandırdı. Oyuncunun bu sözlerine bazı taraftarlardan destek gelirken bazı taraftarlardan büyük eleştiri geldi. Özellikle Beşiktaş cephesinden bu sözlere yönelik olarak tepkiler büyüyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal