Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi sonrasında Rachid Ghezzal'den, Michy Batshuayi'nin kaçırdığı penaltı hakkında dikkat çeken sözler geldi!

Süper Lig'in 36. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe derbide karşı karşıya geldi. Oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi ve iki takım sahadan birer puanla ayrıldılar. Siyah beyazlılarda Michy Batshuayi 8. dakikada penaltı vuruşunu gole çeviremedi. Ghezzal, takım arkadaşının kaçırdığı penaltı hakkında açıklamalarda bulundu.

09.05.2022-11:08 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-11:22)

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan dev derbi 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Karşılaşmaya ise pek çok pozisyon damga vurdu. Maça damga vuran pozisyonlardan birisi ise siyah beyazlıların futbolcusu Michy Batshuayi'nin kaçırdığı penaltı pozisyonu oldu. Futbolcunun penaltıyı kaçırması taraftarlardan büyük tepki çekmişti. Karşılaşmada Beşiktaş bir ker daha penaltı kazandı ve kazanılan 2. penaltıyı Rachid Ghezzal gole çevirdi. Cezayirli futbolcu penaltıyı kaçıran takım arkadaşı için dikkat çeken ifadelere yer verdi.

Takım arkadaşına destek verdi

Ghezzal maç sonu yaptığı açıklamada, 'Burada olmak harika bir duygu. Taraftarların bu sevgisini ilk günden beri hissediyorum. Bu yüzden Beşiktaş formasını giydiğim sürece neyim varsa sahada veriyorum. Taraftarımız, her şeyin en iyisini hak ediyor. Maalesef, çok üzgünüz ki bugün kazanamadık. Her şeyi yapmaya çalıştık ama olmadı.'

'Penaltı olduğu zaman atmak istedim ama Batshuayi sorumluluk almak istedi. Gol krallığına da oynadığı için sorumluluk aldı. Maalesef kaçırdı, bu normal. Futbolda olan şeyler. Batshuayi'nin kaçırması asla problem değil. Biz bir takımız.' ifadelerine yer verdi. 

Ghezzal, Michy Batshuayi'ye destek verdi.

Taraftarların tepkisini çekti

Michy Batshuayi son haftalarda kaçırdığı net pozisyonlarla taraftarların tepkisini çeken isimlerden birisi haline gelmişti. Son olarak ise Michy Batshuayi'nin Fenerbahçe derbisinde penaltı kaçırması taraftarların tepkisine neden oldu. Futbolcu bu anlamda gündeme geliyor. Yaz transfer döneminde oyuncunun eski kulübü Chelsea'ye geri döneceği konuşulmakta. Dolayısıyla siyah beyazlılar yeni forvet için girişimlere başladı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal