03.09.2021-13:05 (Son Güncelleme:03.09.2021-13:05)


1



2

Galatasaray'ın 6 numara arayışı devam ediyor. Sarı kırmızılıların bu doğrultuda Fulham formasını terleten eski futbolcusu Jean Michael Seri ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



3

sarı kırmızılılar, kadrosuna takviye çalışmalarına devam ediyor. Sarı kırmızılıların son olarak 6 numara pozisyonu için transfer çalışmalarına yöneldiği biliniyor. Galatasaray'da bu bölge için gündeme gelen son ismin ise Fulham'da oynayan 30 yaşındaki eski futbolcusu Jean Michael Seri olduğu öğrenildi.



4

Galatasaray futbolcuyla ve kulübüyle temasa geçti. Galatasaray'ın transfer etmek istediği futbolcu Jean Michael Seri'nin bu transfere oldukça sıcak yaklaştığı fakat futbolcunun kulübü Fulham'ın, futbolcuyu göndermek istemediği bildiriliyor.



5

Fulham'ın yeni sezonda Premier Lig'e yükselme planları kapsamında takımın vazgeçilmezi olan futbolcuyu göndermekten yana gönlü olmadığı belirtiliyor.



6

Galatasaray'ın Jean Michael Seri transferinde Fulham'ın olumsuz tutumundan dolayı başka alternatiflere yöneldiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR