03.09.2021-11:54 (Son Güncelleme:03.09.2021-12:14)


1

Galatasaray'ın, eskiden Beşiktaş formasını terleten Mısırlı yıldız Mohamed Elneny ile ilgilendiği biliniyordu. Sarı kırmızılıların, son gelişmelerle beraber Arsenal formasını giyen 29 yaşındaki futbolcunun transferinden vazgeçtiği öğrenildi.



2

Sarı kırmızılılar, yeni sezonda güçlü bir kadro kurabilmek adına son hız çalışmalara devam ediyordu. Kadroda birçok bölgeye transfer hedefleyen sarı kırmızılıların şuan transferde en çok gündeminde olan bölgenin orta saha olduğu biliniyor. Galatasaray'ın bu bölge için yıldız oyuncu Mohamed Elneny ile ilgilendiği biliniyordu. Galatasaray'ın son gelişmelerden sonra Mısırlı yıldız Mohamed Elneny'nin transferinden vazgeçtiği öğrenildi.



3

Galatasaray'ın orta saha için etkili bir isimle anlaşmak istediği biliniyordu. Sarı kırmızılıların bu doğrultuda Mısırlı orta saha futbolcusu Mohamed Elneny ile temasa geçtiği aktarılmıştı. Galatasaray, çok ilgilendiği Mısırlı yıldızla, futbolcunun talepleri doğrultusunda vazgeçti.



4

İngiliz ekibinin serbest bırakmak istediği Mısırlı futbolcu, Galatasaray'dan 2.5 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme istedi. Vergiler ve menajerlik ücretleriyle beraber genel olarak 15 milyon euroya varan bu maliyet, Galatasaray'ın mali yapılanmasına zarar vereceği gerekçesiyle iptal edildi.



5

Galatasaray Başkanı Burak Elmasın'da transferi bizzat veto etmesiyle bu transferin rafa kalktığı anlaşıldı.



6

Mohamed Elneny, geçen sezon Arsenal formasını 41 maç terletti. Futbolcu bu maçlarda 3 gol kaydetti. Ayrıca futbolcu Mısır Milli Takımı'nın güncel futbolcusu olarak oynuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR