03.09.2021-11:37 (Son Güncelleme:03.09.2021-11:37)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, orta saha transferi için aradığı ismi buldu. Alanyaspor yönetimi, Trabzonspor ile Abdülkadir Parmak'ın kiralık olarak transferi için büyük ölçüde anlaşma sağladı.



2



3

Bordo mavililerde bu sezon Marek Hamsik, Dorukhan Toköz, Siopis gibi transferlerin yapılmasının ardından mevcut kadroda Berat Özdemir'in de orta sahada düzenli olarak forma giymesi nedeniyle iyice gözden düşen Abdülkadir Parmak kiralık olarak takımdan ayrılıyor.



4

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin yakında ilgilendiği Abdülkadir Parmak için kiralık olarak transferi için görüşmeler devam ederken transfere dahil olan Akdeniz ekibi Aytemiz Alanyaspor transferde anlaşmayı sağladı.



5

Göztepe'nin bir süredir kadrosuna katabilmek için yoğun bir çaba sarf ettiği Abdülkadir Parmak transferinde Aytemiz Alanyaspor devreye girerek Siopis ve Bakasetas transferinde Trabzonspor ile kurulan iyi diyalogları kullanarak Abdülkadir Parmak'ı satın alma opsiyonu olmadan sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı öğrenildi.



6

Trabzonspor alt yapısında yetişen 26 yaşındaki Abdülkadir Parmak, 1461 Trabzon, Ümraniyespor, Altınordu, Adana Demirspor gibi kulüplerde kiralık olarak forma giymesinin ardından Trabzonspor'da A takıma kadar yükselmeyi başarmıştı. A takım formasıyla ilk forma giyme başladığı dönemde gösterdiği performansla büyük bir beğeni toplayan ve potansiyeli ile göz kamaştıran Abdülkadir Parmak sonrasında kariyerinde bir düşüş yaşamıştı.



7

Bordo mavili formayla A takımda tam tamına 101 karşılaşmada forma giyen Abdülkadir Parmak, bu karşılaşmalarda 9 gol ve 5 asistlik bir performans sergilemişti. Ayrıca 26 yaşındaki Abdülkadir Parmak, Trabzonspor formasıyla 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa kazanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR