03.09.2021-10:33 (Son Güncelleme:03.09.2021-11:30)


1

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un sürpriz bir transfere imza attığı öğrenildi. Atmacaların transfer sezonu biterken Senegalli forvet Moussa Konate ile anlaştığı öğrenildi.



2

Çaykur Rizespor, yeni sezonda ligi üst sıralarda bitirmek istiyor ve ligde başarılı sonuçlar elde etmek istiyor. Bu anlamda Karadeniz temsilcisi transferde atağa kalktı. Atmacaların transfer listesinde olan isimlerden birisinin Çaykur Rizespor forması giyen 28 yaşındaki forvet Moussa Konate olduğu öğrenildi.



3

Çaykur Rizespor'un, Senegalli forvet ile büyük oranda anlaştığı ve futbolcunun sadece imza işlemlerinin kaldığı öğrenildi.



4

Çaykur Rizespor, transfer sezonu biterken transferde bombayı patlattı. Karadeniz ekibi sürpriz bir isimle anlaştı. Atmacalar Senegalli 28 yaşındaki forvet Moussa Konate ile anlaştı. Fransa ekibi Dijon'un formasını terleten futboycuyla anlaşan atmacalar, futbolcuyla her konuda anlaştı ve kulübüyle de son pürüzleri gideriyor.



5

Çaykur Rizespor'un fubolcuyu Rize'ye imza işlemlerini tamamlamak üzere beklediği aktarılıyor. Senegalli forvetle, atılacak imzaların ardından futbolcuyla alakalı transfer detaylarının açıklanması bekleniyor.



6

28 yaşındaki futbolcunun en kısa sürede Rize'ye gelip imzayı atması bekleniyor. Çaykur Rizespor, son anda yaptığı bu transferle ligde ses getirmeyi hedefliyor.



7

Çaykur Rizespor'un transfer ettiği Moussa Konate; Krasnodar, Genoa, Sion ve Amiens gibi takımların formasını terletti. Futbolcu en son Dijon formasını terletiyordu. Futbolcu geçen sezon 32 maçta forma giydi ve 5 gol, 1 asist yaptı. 1.83 m boyunda olan futbolcu, atletik yapısıyla dikkat çekiyor. Hızlı forvet ileri hücumda rakip bölgede büyük tehlike oluşturuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR