03.09.2021-09:43 (Son Güncelleme:07.09.2021-11:57)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de yeterli forma şansını bulamadığını düşünen Enzo Crivelli, Antalyaspor ile transferde anlaşma sağladı. Akdeniz ekibi kısa bir süre içerisinde transferi resmen açıklayacak.



2

Medipol Başakşehir'de özellikle Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın göreve başlamasının ardından formasından bir hayli uzak kalan 26 yaşındaki Fransız golcü Enzo Crivelli, İstanbul ekibinden ayrılmak istediğini Medipol Başakşehir yönetimine iletti.



3

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın sezon planları arasında yer almadığı öğrenilen Enzo Crivelli'nin takımdan ayrılmasına izin verildiği öğrenildi.



4

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Teknik Direktör Ersun Yanal'ın isteği üzerine Enzo Crivelli'yi transfer gündemine aldığı öğrenildi.



5

Antalyaspor yönetiminin Enzo Crivelli transferi için Medipol Başakşehir kulübü yetkilileri ile iletişime geçtiği öğrenilirken transfer için pazarlıkların başladığı öğrenildi.



6

Enzo Crivelli transferi için Medipol Başakşehir ve Antalyaspor arasında yapılan transfer görüşmelerindeki pazarlıkların olumlu yönde ilerlediği öğrenilirken kısa bir süre içerisinde transferin resmiyet kazanması bekleniyor.



7

2019-2020 sezonunda Fransa Ligue 1 ekibi Caen'den 2.7 milyon Euro'luk bonservis ücreti ile birlikte Medipol Başakşehir transfer olan enzo crivelli Başakşehir forması ile Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR