07.09.2021-10:45 (Son Güncelleme:08.09.2021-17:11)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala golcü transferinde büyük bir sürprize imza attı. Udinese'de forma giyen Stefano Okaka ile anlaşma sağlandı.



2

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın isteği üzerine golcü transferi için arayışlarına başlayan Medipol Başakşehir yönetimi birçok ismi gündemine almışken son olarak İtalyan ekibinin golcüsüyle anlaşma sağladı.



3

İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'de forma giyen 32 yaşındaki tecrübeli golcü Stefano Okaka ile Medipol Başakşehir anlaşmayı sağladı.



4

Golcü transferi için bir süredir hamle yapmak isteyen Medipol Başakşehir yönetiminde Teknik Direktör Aykut Kocaman, güçlü fiziğinin Süper Lig'de büyük avantaj sağlayacağını düşündüğü Stefano Okaka transferi için harekete geçilmişken Başkan Göksel Gümüşdağ'ın bizzat ilgilendiği transferde anlaşma sağlandı.



5

1.86 cmlik boyu ve iri yapısıyla dikkat çeken Stefano Okaka, hücumda ikili mücadelelerde oldukça başarılı bir görüntü çiziyor. Özellikle hava hakimiyetinde etkili olan oyuncu, kariyerinde pek çok kafa golüne imza atmış durumda. Oyuncunun fizik gücünün yüksek olması, Teknik Direktör Aykut Kocaman tarafından Medipol Başakşehir'e istenmesinin en önemli nedeni olarak gösteriliyor. Başakşehir camiası fizik gücü yüksek olan yeni transfer Stefeno Okaka'dan bu sezon iyi bir katkı almak istiyor.



6

Dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelen ve Medipol Başakşehir yönetimi ile transferi hakkında son pürüzleri görüşen Stefano Okaka, bugün içerisinde geçeceği sağlık kontrollerinin ardından Spor Toto Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir ile 2+1yıllık sözleşme imzalayacak.



7

Futbol hayatına İtalyan devi Roma'nın alt yapısında başlayan Stefano Okaka, sonrasında ise kulübü Roma'da A takıma kadar yükselmeyi başarmıştı. Sonrasında bedelsiz bir şekilde Parma'ya transfer olan Stefano Okaka, 2015-2016 sezonunda ise 3.3 milyon euro bonservis ücreti ile birlikte Belçika Ligi ekiplerinden Anderlecht'e geçmişti. 2016-2017 sezonunda ise İngiltere Premier Lig ekibi Watford'a 6 milyon euroya transfer olan Stefano Okaka sonrasında ise İtalyan ekibi Udinese'ye transfer olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR