03.09.2021-12:19 (Son Güncelleme:03.09.2021-12:19)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin ABD'den MLS ekiplernden Los Angeles FC'den transferi Diego Rossi'den Fenerbahçe antrenmanının ardından çarpıcı açıklamalar.



2

Diego Rossi : Yeni sezon için çok motiveyim. Takımıma yardım edip burada kupalar kazanmak istiyorum. Fenerbahçe'ye gelirken Lugano ile konuşmadım ama arkadaşım vasıtasıyla sorular sordum. Fenerbahçe'nin çok iyi bir camia olduğundan bahsetti.



3

Diego Rossi : Umarım çok fazla gol atarım. Öncelikle amacım takımıma yardım etmek, önemli olan bu. Goller de gelecektir. Umarım taraftarlarımızın beklentilerini karşılarım. Fenerbahçe'yi zaten biliyordum.



4

Diego Rossi : Teklif geldiğinde biraz daha maçlarını izledim. Fenerbahçe büyük bir kulüp. Amerika'da yıllar boyu oynadım. Eski takımı da teşekkür ediyorum. Kariyerimde adım adım gitmek istiyorum. Buraya gelmek de benim için büyük bir adım.



5

Diego Rossi, 5 Mart 1998 tarihinde Güney Amerika ülkesi Uruguay'da Montevideo kentinde dünyaya gelmiştir. Futbol hayatına ise ülkesi Uruguay'da başlayan Diego Rossi, Penarol alt yapısında yetişmesinin ardından kulübü Penarol'de A takıma kadar yükselmeyi başarmıştı. A takım performansıyla dikkatleri üzerine çeken Diego Rossi, gösterdiği başarılı performansla birçok kulübün dikkatini çekmişti. 2018 yılında ise ABD'de MLS ekiplerinden Los Angeles FC'ye transfer olan Diego Rossi, MLS ekibinde gösterdiği performansla kariyerinin en iyi dönemini yaşamıştı.



6

23 yaşındaki yıldız futbolcu Diego Rossi, kariyerinde genç yaşına rağmen birçok başarıya imza atmıştı. 2017 yılında Uruguay forması altında U20 Güney Ameriak Şampiyonluğu kazanan Diego Rossi, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonunda Penarol forması ile 2 lig şampiyonluğu kazanmıştı.



7

Ardından MLS'te Los Angeles FC'ye transfer olan 23 yaşındaki yıldız futbolcu Diego Rossi, 2019 yılında hem MLS All Star'a seçilmiş hem MLS Taraftar Ödülü kazanmıştı. 2020 yılında ise Los Angeles FC forması ile gösterdiği performansla yılın oyuncusu ödülünü kazanmış ve yılın ilk 11'inde kendine yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR