Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, A Milli Takım'ın yıldızı Okay Yokuşlu'nun transferi için bizzat devreye girdi!

Galatasaray'da transfer gündeminde olan A Milli Takım'ın futbolcusu Okay Yokuşlu için sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk'un kolları sıvadığı ve 28 yaşındaki ön liberoyu telefonla arayarak ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

14.07.2022-11:38 - (Son Güncelleme: 14.07.2022-11:48)

Süper Lig'de sezon öncesi takımlardan oldukça çarpıcı transferler geliyor. Galatasaray'dan da bu anlamda oldukça ilgi çeken hamleler gelirken son olarak gündeme gelen isim ise sürpriz oldu. Sarı kırmızılıların son olarak İspanyol kulübü Celta Vigo'dan ayrılan Okay Yokuşlu'yu transferde gözüne kestirdiği ve oyuncu için temaslarını sıklaştırdığı öğrenildi. Daha önceden de sarı kırmızılıların hedefinde olan oyuncu için somut adımlar atılmaya başlandı. Son olarak ise futbolcu için Teknik Direktör Okan Buruk bizzat devreye girdi.

Oyuncuyu ikna etmeye çalıştı

Teknik Direktör Okan Buruk, yıldız oyuncu Okay Yokuşlu'yu arayarak, 'Avrupa'da alt sıra bir takımda oynayacağına, Galatasaray'da şampiyonluk için bizimle savaş.' çağrısında bulundu. Buzun üzerine ise Okay Yokuşlu, 'Avrupa'da istediğim gibi bir kulüp bulamazsam Galatasaray'a seve seve gelirim.' şeklinde yanıt verdi. Bu anlamda futbolcunun Galatasaray'a transferi de büyük bir merakla beklenmeye başlandı.


Kariyeri dikkat çekiyor

Futbola Karşıyaka altyapısında başlayan oyuncu ardından ise İzmir ekibi Altay'ın yolunu tuttu. Oyuncu ardından ise Kayserispor'a transfer oldu. Kayserispor sonrasında ise Trabzonspor'un kadrosuna katıldı. Trabzonspor sonrasında ise İspanyol ekibi Celta Vigo'nun yolunu tuttu. Ardından ise sırasıyla; West Brom, Getafe takımlarına kiralandı. Ana mevkisi önlibero olan oyuncu merkez orta saha ve stoper olarak görev alabilmektedir. Bu anlamda futbolcu çok yönlülüğü ile dikkat çekmektedir. Ayrıca A Milli Takım'da görev alıyor.  Futbolcu ile ilgili gelişmeler ise taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal