Kopenhag, Galatasaray'dan Olimpiu Morutan'ı transfer etmek istiyor!

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer olan fakat bekleneni veremeyen Rumen oyuncu Olimpiu Morutan'ın başka takıma transferine onay verildi. Oyuncu için son olarak ise Danimarka'nın köklü takımlarından Kopenhag devreye girdi. Oyuncunun transferiyle ilgili yakın zamanda önemli gelişmeler söz konusu.

14.07.2022-10:38 - (Son Güncelleme: 23.07.2022-15:27)

Sarı kırmızılılarda transfer anlamında oldukça hareketli saatler yaşanıyor. Galatasaray'da Brezilyalı oyuncu Marcao'nun Sevilla'ya transfer olması sonrasında beklentilerin altında kalan bir başka isim olan Morutan'ın da takımdan ayrılması beklenmekte. Oyuncu ile ilgilenen son takım ise sürpriz oldu. Danimarka'nın önde gelen takımlarından Kopenhag'ın oyuncuyu kadrosuna katmayı çok istediği öğrenildi. Oyuncu için yakın zamanda resmi teklif sunacakları belirtildi.

Temaslara başladılar

Gelen son bilgilere göre Kopenhag, Galatasaray'dan gönderilmesi planlanan 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Morutan için harekete geçti. Oyuncu ile oldukça yakından ilgilendikleri ve kısa süre içerisinde resmi tekliflerini iletecekleri gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Okan Buruk'un planları arasında yer almıyor

Rumen yıldızın takımın yeni teknik direktörü Okan Buruk'un planları arasında yer almadığı ve bu nedenle de futbolcuyla yolların ayrılmasına onay verildiği öğrenildi. Bu anlamda Danimarka ekibi Kopenhag'ın iyi bir ücret vermesi halinde oyuncunun transferine kesin gözle bakılmakta.


Tam bir hayal kırıklığı oldu

Sarı kırmızılılara çok büyük umutlarla transfer olan Morutan kendisinden beklenen performansı bir türlü gösteremedi. Ayrıca geçen sezon takımdan gönderilen Domenec Torrent yönetiminde forma şansı bulmakta da oldukça zorlanan oyuncunun yedek kulübesinde kalması gündem olmuştu. Ayrıca futbolcunun takımın yeni teknik direktörü Okan Buruk yönetiminde hazırlık maçlarında süre almaması ve yedek kulübesinde oturması dikkatlerden kaçmadı. Futbolcuyla son olarak ise Danimarka ekiplerinden Kopenhag yakından ilgilenmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal