Galatasaray'ın Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan transfer süreci ve Domenec Torrent hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Galatasaray'a transferi büyük ses getiren ancak son dönemde forma şansı bulmakta oldukça zorlanan Rumen yıldız Olimpiu Morutan Ajansspor'a çok önemli açıklamalarda bulundu. Futbolcu açıklamaları ile dikkatleri üzerine çekti.

14.05.2022-15:10 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-13:38)

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın Rumen futbolcusu Olimpiu Mortan'ın son açıklamaları oldukça yankı uyandırmış durumda. Futbolcu bu sezon sarı kırmızılılarda en çok gündeme oturan isimlerden birisi haline geldi. Sahada olmadığı ve sürekli sık sık yedek kulübesinde oturan oyuncunun durumu taraftarların tepkisini çekmişti. Rumen yetenek takımdaki durumu ve takımın teknik direktörü Domenec hakkında dikkat çeken sözlere yer verdi.

Hagi ile tanışmasından bahsetti

Morutan, sarı kırmızılıların Rumen efsanesi Hagi ile tanışması hakkında, '11 yaşında Danone Kupası'nda tanıdım Hagi'yi. Ve ilk tanıştığımda çok heyecanlıydım. O kupada final maçını oynadık ve turnuvanın en iyi oyuncusu seçildim; Hagi'nin elinden de en iyi futbolcu kupasını aldım.' ifadelerine yer verdi.

Transfer sürecine değindi

Rumen futbolcu, 'Doğrusunu söylememi isterseniz sadece gazetelerde okuyordum Galatasaray ile Steau Bükreş benim hakkımda görüşüyorlar diye ama benim hiçbir bilgim yoktu. Transferden iki gün önce bana söylendi Galatasaray'a transfer olacaksın diye.' o dönem sarı kırmızılılara transferinin kendisi için sürpriz olduğunu aktardı.


Takımdaki durumu ile ilgili sözleri dikkat çekti

Morutan performansı ile ilgili olarak, 'Ben 90 dakika oynamaya her zaman hazırdım ama Fatih Hoca üzerimdeki baskı artmasın diye bana maçtan maça daha fazla dakika verdi. ilk dönemi daha kolay atlatayım diye...' 

Oyuncu Domenec ile arasında problem olup olmaması hakkında, 'O sorunun cevabını ben de bilmiyorum. Ben idmanda aynı şekilde çalışmaya devam ettim belki de daha da fazla çalıştım ama hoca öyle bir karar aldı sorumlusu o. Ben aynı şekilde çalışmaya devam ediyorum hiçbir zaman da bırakmadım çalışmayı. ' sözlerine yer verdi.

Galatasaray'da iz bırakmak istediğini söyledi

Oyuncu, 'Galatasaray'da kalıp şampiyonluk kazanmayı arzu ediyorum. Kim istemez Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulübü. Arzum Galatasaray ile şampiyonluk yaşamak.' şeklinde konuştu. Futbolcunun yaptığı açıklamalar gerek Galatasaray taraftarları gerek diğer taraftarlar tarafından ilgi çekti.

(Kaynak: Ajansspor.com)

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal