Beşiktaş gelecek sezon için stoper transferinde Oumar Gonzalez'i gözüne kestirdi!

Beşiktaş bu sezon istediği başarıyı elde edemezken transferde gelecek sezonun planlamasına başlandı. Valerien Ismaael tarafından belirlenen transfer listesine 24 yaşındaki Kamerunlu stoper Oumar Gonzalez dahil edildi. Fransa ekibi Ajaccio formasını terleten oyuncu için yakın takip başladı.

14.05.2022-14:33 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-14:47)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'a bu sezon hiç istenildiği gibi geçmedi. Geçen sezon 2 kupa başarısı elde eden takım, bu sezon taraftarlarını tam bir hayal kırıklığına uğrattı. Takımın yeni teknik direktörü Valerien Ismael yönetiminde gelecek sezon planlamasına geçen takımda gündeme son olarak sürpriz bir isim geldi. Siyah beyazlıların Fransa'da Ajaccio formasını terleten genç Kamerunlu Oumar Gonzalez ile yakından ilgilendiği öğrenildi.

Valerien listesine dahil etti

Teknik adam Valerien Ismael yönetiminde gelecek sezon için etkili bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta gündeme son olarak gelen isim Oumar Gonzalez oldu. 24 yaşındaki stoper için teknik adamın yönetime istekte bulunduğu ve bu nedenle futbolcunun takibine başlandığı öğrenildi. 

Beşiktaş stoper için Gonzalez'e yöneldi.

Yurt dışına çıkmadı

Beşiktaş'ın gündeminde yer alan 24 yaşındaki stoper Oumar Gonzalez, kariyerinde Fransa'nın Metz takımının altyapısında başladı. Ardından ise Fransa'nın Epinal takımına kiralandı. Oyunccu sonrasında sırasıyla Fransa'nın başka kulüpleri Rodez, Ville ve Chambly takımlarına kiralık olarak gitti. Son olarak ise Fransa 2. Lig ekibi Ajaccio'ya transfer oldu. Oyuncu bu sezon sergilediği başarılı performans ile Kamerun milli takımına davet edildi. Genç stoperi son olarak ise Beşiktaş transfer gündemine aldı. Bu nedenle gerek Beşiktaş taraftarları gerek futbolseverler oyuncu ile ilgili gelişmeleri dikkatle takip etmeye başladılar. Kamerunlu ile ilgili yakın zamanda önemli transfer gelişmelerinin olabileceği söz konusu. Kamerunlu yıldız ile ilgili yakın zamanda Beşiktaş'ın önemli girişimlere başlayacağı ve bu nedenle oyuncuyla alakalı yakın zamanda önemli gelişmelerin olabileceği aktarılmakta.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal