Trabzonspor şampiyonluk forması kaç TL? TS şampiyonluk forması kutlamalarda görücüye çıkıyor

Süper Lig 2021-22 sezonu şampiyonu Trabzonspor, bu akşam Medical Park Stadyumu’nda yapılacak kupa töreninde özel tasarlanan şampiyonluk formasını taraftarların beğenisine sunacak. Merakla beklenen formalar, internet üzerinden satışa sunulacak. Formalardan almak isteyenler ise fiyatları araştırmaya başladı. Peki Trabzonspor şampiyonluk forması ne kadar? İşte detaylar...

14.05.2022-14:15 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-14:15) Trabzonspor şampiyonluk forması kaç TL? TS şampiyonluk forması kutlamalarda görücüye çıkıyor

Spor Toto Süper Lig'in bu sezonki şampiyonu Trabzonspor oldu. Karadenizli takım şampiyonluğunu bu akşam düzenlenecek olan etkinlikte kutlayacak. Kutlamalara şampiyonluk forması ile katılım sağlamak isteyenler ise forma ücretlerini araştırmaya başladı. Biz de konuya ilişkin detayları haberimizde verdik.

Trabzonspor şampiyonluk forması

Bu sezonun şampiyonu olan Trabzonspor, kutlamalara denize açılarak başlayacak. Bu akşam Medical Park Stadyumu'nda gerçekleşecek olan kutlamada konserler ve gösteriler de olacak.

Şampiyon bordo bereli takımın oyuncuları kupa seremonisi için sahneye gold armalı ve gold detayları olan ve üzerinde sonsuzluk işareti bulunan "2021-2022 Şampiyonu Trabzonspor yazılı" forma ile çıkacak.

ts forma

Taraftarın merakla beklediği bu forma internet üzerinden satılacak. 

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal