Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka play-off maçı neden ertelendi? Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka son maçı ne zaman oynanacak?

ING Basketbol Süper Ligi'ndeki Anadolu Efes ve Pınar Karşıyaka play-off çeyrek final maçının ertelendiği bildirildi. Peki, Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka play-off maçı neden ertelendi? Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka son maçı ne zaman oynanacak? İşite basketbol severlerin merakla bekledikleri Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka maçı hakkında detaylar..

14.05.2022-14:10 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-14:10) Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka play-off maçı neden ertelendi?  Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka son maçı ne zaman oynanacak?

ING Basketbol Süper Ligi'nin play-off çeyrek finalindeki serinin ikinci maçına çıkan Anadolu Efes, kozlarını ev sahibi takım Pınar Karşıyaka ile paylaştı. Pınar Karşıyaka, karşılaşmanın ilk periyodunu geride kapattığı mücadeleden 79-73'lük galibiyet ile ayrılarak seride durumu 1-1'e getirdi. Play-off heyecanda gözler bu sonuçtan sonra İstanbul'da yapılacak olan üçüncü maça çevrildi.

Türkiye Basketbol Süper Ligi takımlarından Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka'nın arasında oynanacak olan serinin 3. ve son karşılaşması olan play-off çeyrek final maçı alınan bir karar gereği ertelendi. Karşılaşmanı ertelndiği bilgisi paylaşıldıktan sonra basketbol severler merakla bekledikleri maçın neden ertelendiğini ve ne zaman oynanacağını araştırmaya başladı. İşte detaylar..

Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka play-off maçı neden ertelendi

Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka play-off maçı neden ertelendi?

Anadolu Efes ve Pınar Karşıyaka'nın arasında 15 Mayıs günü oynanması planlanan play-off çeyrek final maçının ertelenmesine ilişkin alınan karar hakkında bir açıklama yapan Karşıyaka Kulübü, açıklamasında iki takım arasında gerçekleştirilecek olan serinin son maçının Anadolu Efes’in THY Avrupa Ligi Dörtlü Final mücadelesiniden döndükten sonra tamamlanacağını bildirdi.

Normal takvime göre 15 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilmesi planlanan serinin 3. maçı Anadolu Efes'in 19-21 Mayıs tarihlerinden Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da yapılacak olan THY Avrupa Ligi Dörtlü Final maçlarından sonraya ertelendi.

Normal takvime göre yarın oynanması planlanan serinin 3. maçı Anadolu Efes'in 19-21 Mayıs'ta Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenecek THY Avrupa Ligi Dörtlü Final maçları nedeniyle ertelendi.

Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka son maçı ne zaman oynanacak?

İki ezeli rakip arasında oynanması planlanan play-off mücadelesinin üçüncü seri maçının yeni tarihi hakkında şuan net bir açıklama yapılamazken, yeni tarihin Anadolu Efes'in Sırbistan'dan döndüğü gün olan 21 Mayıs’tan sonra belirlenecek bir tarihte yapılacağı öğrenildi.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal