Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Görev Alamayacağı Maçlar Belli Oldu!

PFDK, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in cezasını belirledi. Fenerbahçe derbisinde çift sarı karttan 1 maç kulübede olmayacak Fatih Terim'e PFDK'dan 5 maç ceza geldi. Fatih Terim kritik maçlarda sarı kırmızılıların başında yer almayacak.

26.11.2021-14:59 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-15:12) Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Görev Alamayacağı Maçlar Belli Oldu!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbiye yaşanan olaylar damga vurmuştu. Yaşanan olaylarda Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e Fenerbahçe karşılaşmasında oyundan atılması ve sonrasında yaşananlar dolayısıyla 5 maçlık bir ceza verildi. Fatih Terim, sarı kart ve 5 maçlık cezanın ardından toplamda 6 karşılaşmada yedek kulübesinde görev alamayacak. Fatih Terim kritik bir ceza gelirken görev alamayacağı maçlar ise büyük gündem oldu.

FATİH TERİM'İN KAÇIRACAĞI MAÇLAR

Derbinin ardından 5 maç ceza alan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Süper Lig'in ilk yarısını noktalamış oldu. Fatih Terim, Süper Lig'de oynanacak olan Yeni Malatyaspor, Altay, Başakşehir Sivasspor ve Adana Demirspor maçlarında takımın başında görev alamayacak.

FATİH TERİM 11 YILDA 41 MAÇ CEZA ALDI

Tecrübeli teknik adam Fatih Terim, son 11 yılda Süper Lig'de görev aldığı 8 sezonda 41. resmi maçını kaçırmış olacak. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, şimdiye kadar 35 maçlık cezanın 30'unu Süper Lig'de, 3 'ünü Türkiye Kupası'nda, 2'sini ise TFF Süper Kupa maçlarında çekmiş oldu.

FATİM TERİM'E VERİLEN CEZA BÜYÜK SES GETİRDİ

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e derbideki olaylar nedeniyle verilen ceza gerek Galatasaray camiasında gerek Türk futbol medyasında büyük ses getirdi. Teknik adama verilen cezaya özellikle Galatasaray takımı ve Galatasaraylı taraftarlardan tarafından büyük tepkiler geldi. Fatih Terim'e verilen ceza Türk spor medyasında da gündemi çalkalıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal