Fenerbahçeli Jose Sosa'dan Konferans Ligi Açıklaması!

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Jose Sosa, UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos'a son dakikada yedikleri gol ile mağlup oldukları karşılaşma ile ilgili açıklamalarda bulundu.

26.11.2021-14:18 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-14:18) Fenerbahçeli Jose Sosa'dan Konferans Ligi Açıklaması!

UEFA Avrupa Ligi D grubunda ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, geçtiğimiz gün grubunda Yunanistan'da oynadığı Olympiakos karşılaşmasında son dakikalarda yediği gol ile birlikte sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

FENERBAHÇE SON DAKİKADA YIKILDI

Sarı lacivertli ekip UEFA Avrupa Ligi D grubunda Olympiakos'a karşı aldığı mağlubiyet ile birlikte Avrupa Ligi'nde üst tura çıkabilme ihtimalini de ortadan kaldırmış oldu.

KANARYA YOLUNA KONFERANS LİGİ'NDE DEVAM EDECEK

Avrupa'da yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edemeyecek olan Fenerbahçe artık Konferans Ligi'nde mücadele edecek.

JOSE SOSA'DAN AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe'nin tecrübeli yıldızı Jose Sosa, UEFA Avrupa Ligi'ne Olympiakos'a karşı aldıkları mağlubiyet ile birlikte veda ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Jose Sosa, Olympiakos karşılaşmasında aldıkları sonuç ile ilgili olarak ;

' Tabii ki büyük bir mutsuzluk yaşıyoruz maçın böyle bitmesinden dolayı. Pozisyonlar da ürettik karşılaşma içinde ama son dakikada gelen gol bize mutsuzluk veriyor. Biz bulunduğumuz her turnuvada yarışmacı olmayı hedeflemeliyiz. Konferans Ligi’nde de çok güçlü takımlar var. Maç maç bakacağız. Bizim şimdi yapmamız gereken kafamızı kaldırıp önümüze bakmak ve pazartesi günü oynayacağımız lig maçına odaklanmak. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal