Galatasaray ile harikalar yarattı Avrupa’nın dikkatini çekti: Okan Buruk’a sürpriz teklif

Galatasaray ile olan sözleşmesini sezon sonunda tamamlayacak olan teknik direktör Okan Buruk’un adı geçtiğimiz haftalarda İtalyan takımlarıyla anılıyordu. Başarılı teknik adama bir Rus kulübünün de talip olduğu öğrenildi.

22.04.2024-09:58 - (Son Güncelleme: 22.04.2024-17:33)

Süper Lig’de Pendikspor’u 4-1 yenerek liderliğini sürdüren Galatasaray’da oyuncular kadar teknik direktör Okan Buruk’un yıldızı da parlamaya başladı. Başarılı teknik adamın 25 Mayıs’ta yapılacak olan seçimli genel kurulun ardından yeni yönetimle sözleşme yenilemesi beklense de Avrupa’nın birçok kulübü de tecrübeli teknik direktör için nabız yokluyor.

Okan Buruk’a sürpriz teklif

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; geçen sezon takıma şampiyonluk yaşatan ve bu sezon da rekor üstüne rekor kıran Okan Buruk, pek çok Avrupa kulübünün dikkatini çekiyor. İtalyan kulüplerinin yanı sıra Rus takımları da 50 yaşındaki deneyimli teknik adamı takip ediyor.

Galatasaray ile harikalar yarattı Avrupa’nın dikkatini çekti: Okan Buruk’a sürpriz teklif

Rus basınında gündem olan Buruk, Spartak Moskova'nın ilgisine rağmen kariyer planlamasında Rusya'yı tercih etmiyor.

Rekoru egale etti

Rumen teknik direktör Mircea Lucescu'nun rekorunu devralan Okan Buruk, Galatasaray'ı 20 maçlık namağlup bir seriyi başarıyla sürdürerek efsaneleri geride bıraktı. Pendikspor'u mağlup ederek 90 puana ulaşan Galatasaray, tarihi bir rekora imza atarak 1987-88 sezonundaki 90 puanlık şampiyonluk rekorunu egale etti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal