Başakşehir-Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İlk 11’ler belli oldu)

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Başakşehir Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmanın ilk 11’leri açıklandı. Peki Başakşehir-Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar

21.04.2024-12:43 - (Son Güncelleme: 21.04.2024-12:43)

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Başakşehir ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaşacak. Gelecek sezon Avrupa kupalarında yer almayı hedefleyen iki takımın hedefi de bu maçtan galibiyetle ayrılmak olacak. Peki Başakşehir-Çaykur Rizespor maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Başakşehir-Çaykur Rizespor ilk 11’ler:

Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Opoku, Ba, Berkay, Josef, Pelkas, Deniz, Figueiredo, Piatek.

Çaykur Rizespor: Gökhan, Taha, Aliqulov, Emirhan, Hojer, Olawoyin, Shelvey, Akintola, Varesanovic, Zeqiri, Minchev.

Başakşehir-Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İlk 11’ler belli oldu)

Başakşehir-Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Başakşehir Çaykur Rizespor mücadelesi 21 Nisan 2024 Pazar günü saat 13.30’da Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda başlayacak.

Arda Kardeşler’in düdük çalacağı mücadele Bein Sports 1 ekranlarında izleyenlerle buluşacak.


Maçtan notlar

Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren iki takımdan Çaykur Rizespor, 48 puanla 5. sırada yer alırken, RAMS Başakşehir ise 46 puanla 6. sırada haftaya giriyor.

Son iki maçında 4 puan toplayan turuncu-lacivertli ekip, bu sezon 32 mücadelede 13 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyet yaşadı. Çaykur Rizespor ise ligde oynadığı son 3 maçı da kazandı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Rize'de oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 3-2 kazanmıştı.

RAMS Başakşehir'de kart cezası sona eren Polonyalı golcü Krzysztof Piatek, bu maçta sahadaki yerini alabilecek. İstanbul ekibinde Mehdi Abeid, Leo Dubois, Oliver Kemen ve Emirhan İlkhan ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu 4 futbolcu, yarın oynanacak maçta kart görmeleri durumunda 34. haftadaki Atakaş Hatayspor müsabakasında cezalı duruma düşecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal