Olympiakos maçında penaltı kaçırınca bileti kesildi: Fenerbahçe, Cengiz Ünder’i göndermeye hazırlanıyor

Fenerbahçe’nin milli oyuncusu Cengiz Ünder, Olympiakos maçında penaltı kaçırarak taraftarın hedef gösterdiği isimlerden oldu. Sarı lacivertli yönetim ise beklenen performansı gösteremeyen kanat oyuncusuna gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

21.04.2024-10:02 - (Son Güncelleme: 21.04.2024-10:02)

Sezon başında Marsilya’dan Fenerbahçe’ye katılan Cengiz Ünder, sarı lacivertli forma altında halen beklenen performansı gösteremedi. Olympiakos maçında da penaltı kaçıran milli futbolcu taraftarın tepkisini toplamaya başladı. Yönetim ise Cengiz Ünder’e Avrupa’dan gelen teklifleri değerlendirmeye karar verdi.

Performansı istenilen seviyeye gelemedi

Fenerbahçe'nin Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos'a penaltılarla mağlup olduğu maçta sonradan oyuna giren Cengiz Ünder, beklenen etkiyi gösteremedi. Maçın son anlarında penaltı atışından faydalanamayan milli futbolcu, taraftarların hedefi haline geldi. Fenerbahçe taraftarları, 15 milyon euro bonservis bedeli ödenen Cengiz Ünder'in performansından memnun kalmadı ve tepkilerini dile getirdi. Avrupa'nın birçok kulübü, Cengiz Ünder'in performansını yakından takip ediyor. Fenerbahçe yönetimi, sezon sonunda gelebilecek teklifleri değerlendirmeye alacak.

Olympiakos maçında penaltı kaçırınca bileti kesildi: Fenerbahçe, Cengiz Ünder’i göndermeye hazırlanıyor

Bu sezon sakatlık problemleri yaşayan Cengiz, Fenerbahçe formasıyla 30 maçta 1.212 dakika sahada kaldı. Bu maçlarda 9 gol atan yetenekli futbolcu, ayrıca 3 asist yapmayı da başardı. Milli oyuncunun piyasa değeri ise 16 milyon euro olarak tahmin ediliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal