Cimbom kritik virajı kayıpsız geçmek istiyor: Galatasaray-Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray, ligin 33. haftasında sahasında Pendikspor ile karşılaşacak. Liderliğini sürdüren sarı kırmızılı takım kritik virajı kayıpsız geçerek zirvedeki yerini korumayı hedefliyor. Peki Galatasaray-Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

21.04.2024-17:11 - (Son Güncelleme: 21.04.2024-17:11)

Rams Park tribünlerinin kapalı gişe olacağı maçta Galatasaray sahasında kümede kalma mücadelesi veren Pendikspor ile kozlarını paylaşacak. Süper Lig’in lideri olan sarı kırmızılı takım son maçında deplasmanda Alanyaspor’a karşı etkili bir oyun oynayarak 4-0 kazanmıştı. Okan Buruk’un öğrencileri küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Pendikspor karşısında muhakkak kazanmak istiyor. Peki Galatasaray-Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray-Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray Pendikspor ile 21 Nisan 2024 saat 19.00’de oynanacak. Zorlu karşılaşma maç saatinden itibaren canlı olarak Bein Sports 1’de olacak.

Galatasaray-Pendikspor muhtemel ilk 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, K. Demirbay, Ziyech, Mertens, Barış, Icardi

Pendikspor: Erdem, Gökcan, Alpaslan, Murat Akça, Sequeira, Lusamba, Ndiaye, Midtsjö, Halil A., Umut, Nayir, Thiam

Galatasaray Pendikspor maçının hakemi Direnç Tonusluoğlu olacak.

Cimbom kritik virajı kayıpsız geçmek istiyor: Galatasaray-Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray kazanırsa geçen seneki rekoru kıracak

Galatasaray, Pendikspor'u mağlup ederse Süper Lig tarihinde kendi üst üste kazanma rekorunu tekrarlayacak. Sarı-kırmızılılar, Okan Buruk'un yönetiminde ligde çıktığı son 13 maçını kazandı. Galatasaray, yarınki maçtan galibiyetle ayrılması halinde bu seriyi 14 maça çıkarmış olacak.

Geçen sezon Süper Lig'in 12. ve 25. haftalarında üst üste 14 maç kazanarak, Beşiktaş'a ait olan rekoru kıran Galatasaray, aynı başarıyı tekrarlamak için sahaya çıkacak.

6 isim sınırda

Galatasaray'da Pendikspor maçı öncesi 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sergio Oliveira, Victor Nelsson, Davinson Sanchez, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu sarı kart görmeleri durumunda 34. haftadaki Yukatel Adana Demirspor maçında forma giyemeyecekler.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal