Galatasaray Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 GS Karagümrük youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de sonucu merakla beklenen Galatasaray Fatih Karagümrük maçı bugün oynanacak. Maçın özet görüntülerini öğrenmek isteyen izleyenler internet üzerinden Galatasaray Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, GS Karagümrük youtube geniş özeti ve maçın golleri terimlerini araştırıyor. Galatasaray Fatih Karagümrük maçı özeti için haberimize göz atabilirsiniz.

02.04.2022-22:14 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-09:23) Galatasaray Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1  GS Karagümrük youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında merakla beklenen karşılaşmalardan biri olan Galatasaray - Fatih Karagümrük karşılaşması büyük bir heyecana sahne oldu. Ev sahibi ekip Galatasaraay taraftarı önünde oynadığı mücadelede maçın ilk dakikalarında bulduğu 2 gol ile skoru bir anda 2-0'a getirirken konuk ekip Fatih Karagümrük bu şoku uzunca bir süre atlatamadı. Fenerbahçe derbisi öncesi Fatih Karagümrük karşısında aldığı galibiyet ile moral depolayan sarı kırmızılılarda Kerem Aktürkoğlu'nun sakatlığı ise moralleri alt üst etti.

Galatasaray Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda oynandı?

Spor Toto Süper Lig’in 31. hafta maçı olan Galatasaray Fatih Karagümrük maçı bugün saat 20.30’da Nef Stadyumu’nda oynandı. Puana ihtiyacı olan bu iki takımın mücadelesi maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında futbol severlerle buluştu.

Galatasaray Fatih Karagümrük maçın hakemi kim oldu?

Süper Lig’de haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birisi olan Galatasaray Fatih Karagümrük mücadelesinde Ali Şansalan düdük çaldı. Şansalan’ın yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Murat Ergin Gözütok üstlendi. Kritik maçın VAR koltuğunda ise Volkan Bayarslan oturdu.

GS Karagümrük maçı

Galatasaray derbi öncesi moral depoladı

Süper Lig’de evinde Fatih Karagümrük’ü konuk eden Galatasaray taraftarı önünde oynadığı mücadelede Bafetimbi Gomis ve Ryan Babel'in golleriyle sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

Fatih Karagümrük hayal kırıklığı yaşadı

Süper Lig’de deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelen Fatih Karagümrük maçın henüz ilk dakikalarında kalesinde üst üste iki gol görmesiyle adeta yıkıldı. Mücadelenin ikinci yarısında bir penaltı atışından yararlanamayan Karagümrük ekibi Galatasaray deplasmanından eli boş ayrıldı.

Galatasaray Karagümrük eşleşmesinde 16. randevu

Galatasaray ile Fatih Karagümrük, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 15 kez karşı karşıya geldi. Sarı Kırmızılı takım 9 defa sahadan galip ayrılırken, Kırmızı siyahlılar ise 2 kez rakibini mağlup etti. 4 karşılaşma ise berabere sona erdi. Bu rekabette Galatasaray 28 kez ağları havalandırırken, Karagümrük ise 13 gol sevinci yaşadı.

Galatasaray - Fatih Karagümrük 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Omar, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Babel, Cicaldau, Kerem, Gomis

Fatih Karagümrük: Viviano, Salih D., Biraschi, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Toure, Bistrovic, Emre Mor, Pesic, Jimmy Durmaz

Galatasaray Fatih Karagümrük maçının özet görüntüleri maçın bitmesinin ardından Bein Sports’un intenet sitesinde olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal