Galatasaray Emre Taşdemir'in başka takıma transfer olmasına onay verdi! Sarı kırmızılılarda futbolcu ile yollar ayrılıyor

Galatasaray'da bekleneni bir türlü veremeyen ve geçen sezonu Giresunspor'da kiralık olarak geçiren Emre Taşdemir ile ilgili kritik karar verildi. Teknik Direktör Okan Buruk oyuncunun üstünü çizdi. Sol bek olan futbolcunun hangi takıma transfer olacağı ise merak konusu haline geldi.

07.07.2022-09:35 - (Son Güncelleme: 07.07.2022-09:48)

Galatasaray'da takımın teknik direktörü Okan Buruk yönetiminde çalışmalara yoğun hız verilirken takım içinde önemli gelişmeler söz konusu. Sarı kırmızılılarda takıma katılacak oyuncular yanı sıra takımdan ayrılacak oyuncular da yoğun gündem konusu haline geldi. Bu anlamda takımdan ayrılmasına onay verilen isimlerden birisi ise Emre Taşdemir oldu. Okan Buruk'un Galatasaray'da beklentilerin oldukça altında kalan ve başka takımlara kiralanan oyuncunun üstünü çizdiği öğrenildi.

Olumsuz rapor verdi

Takımın başına geçen Okan Buruk yeni sezon öncesi ince eleyip sık dokuyor. Teknik adam antrenmanlarda oyuncuların durumlarını tek tek kontrol ederken memnun olmadığı isimleri kadrosunda düşünmüyor. Hocanın son olarak ise takımdan ayrılması için yönetime ilettiği isim Emre Taşdemir oldu. Teknik adamın futbolcu için yönetime ayrılabilir raporu verdiği öğrenildi.


Oyuncunun kariyeri

Futbola Şekerspor altyapısında başlayan Emre Taşdemir ardından Ankaraspor'un yolunu tutu. Sonrasında ise Ankaragücü'ne katıldı. Ankaragücü'nde ise Bursaspor'a transfer oldu. Bursaspor'da gösterdiği performansla dikkat çeken sol bek futbolcu ardından Galatasaray'a katıldı. Galatasaray'dan ise Kayserispor ve Giresunspor'a kiralandı. Son olarak ise Galatasaray'a geri dönen oyuncunun takımdan ayrılmasına onay verildi. Ana mevkisi sol bek olan Emre Taşdemir, orta sahanın solu ve sol kanat olarak görev alabilmektedir. Futbolcu Galatasaray ile 1 kez Süper Lig, 1 kez Türkiye Kupası ve 1 kez Türkiye Süper Kupası'nı kazanma başarısı göstermiştir. Futbolcuyla ilgili gelişmeler dikkatle takip edilmeye başlanmıştır.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal