Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe’den ayrılıyor mu? Mert Hakan Rusya’ya mı transfer oluyor? CSKA Moskova Mert Hakan Yandaş için teklifini yükseltti

Fenerbahçe’nin yıldız isimlerinden Mert Hakan Yandaş’ın transferiyle ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz haftalarda Mert Hakan için yaptığı 5 Milyon Euroluk teklif reddedilen CSKA Moskova, Fenerbahçe’ye yaptığı teklifi yükseltti.

07.07.2022-09:22 - (Son Güncelleme: 07.07.2022-09:58)

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon öncesinde transferde sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İddialı bir kadro kurmak isteyen sarı lacivertliler teknik direktörlük koltuğuna da Jorge Jesus’u getirmişti.

Geçen haftalarda kapıyı çalmışlardı

Şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe’de yeni sezonun kadro planlaması büyük bir hassasiyet içerisinde yürütülürken, geçtiğimiz haftalarda Mert Hakan Yandaş için Rus ekibi CSKA Moskova’nın yaptığı 5 Milyon Euroluk teklif yeterli bulunmayarak reddedilmişti.


Rus ekibi transferde ısrarcı

Mert Hakan Yandaş transferinden vazgeçmeyen Rus ekibinin, Fenerbahçe’nin kapısını bir kez daha çaldığı öğrenildi. CSKA Moskova’nın Fenerbahçe’ye Mert Hakan Yandaş için yaptığı son teklif ise 7 Milyon Euro oldu.

Teklif reddedildi! Fenerbahçe'nin beklentisi...

CSKA Moskova’nın Mert Hakan Yandaş için yapmış olduğu 7 Milyon Euroluk teklifi de reddeden Fenerbahçe, Rus ekibine transferde 10 Milyon Euronun altında bir teklifi kabul etmeyeceğini net bir dille ifade ettiği öğrenildi. Fenerbahçe’nin Mert Hakan Yandaş için yaptığı 10 Milyon Euroluk karşı teklife henüz bir yanıt vermeyen CSKA Moskova yetkililerinin sarı lacivertlilere dönüş yapmak için süre istediği öğrenildi.

Fenerbahçe kariyeri

Mert Hakan Yandaş, 2020-2021 sezonunda Sivasspor ile olan sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte bedelsiz olarak Fenerbahçe’ye imza atmıştı. Mert Hakan, Fenerbahçe kariyerinde 71 karşılaşmada forma giyerken bu maçlarda 6 gol ve 13 asistlik bir katkı sağlamıştı. 27 yaşındaki oyuncu sarı lacivertli formayla kupa kazanma sevinci yaşayamamıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal