Trabzonspor'un kalecilerinden Erce Kardeşler, Süper Lig ekiplerinden Hatayspor ile transfer anlaşmasına vardı!

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'da takımdan ayrılması gündemde olan isimlerden Erce Kardeşler'in yeni adresi belli oldu. File bekçisinin, bir başka Süper Lig ekiplerinden Hatayspor ile transferde anlaşmaya vardığı duyuruldu.

07.07.2022-09:03 - (Son Güncelleme: 20.07.2022-15:34)

Süper Lig'de şampiyon olarak büyük bir başarı elde eden Trabzonspor'da takıma katılacak oyuncular yanı sıra takımdan gönderilecek isimler de yoğun gündem haline geldi. Bordo mavililerde bu anlamda takımdan ayrılacak oyunculardan birisinin de Erce Kardeşler olduğu biliniyor. File bekçisinden ise transferde sürpriz hamle geldi.

Yeni adresi merak konusuydu

Bordo mavililerin kalecilerinden olan Erce Kardeşler'in takımdan ayrılmasına onay verilmişti. File bekçisinin hangi takıma gideceği büyük merak konusu haline gelmişken oldukça önemli gelişmeler yaşanmakta. Erce Kardeşler'in, Süper Lig'in bir başka ekiplerinden Hatayspor ile el sıkıştığı aktarıldı.

Erce Hatayspor ile anlaşmaya vardı.

Kulübü resmen açıkladı

Trabzonspor'dan oyuncunun transferiyle ilgili yapılan açıklamada, 'Profesyonel futbolcumuz Erce Kardeşler'in Hatayspor Kulübü'ne kesin transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur.  Saygılarımızla.'

'Profesyonel futbolcumuz Erce Kardeşler'in Hatayspor Kulübü'ne transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Hatayspor Kulübü, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 400.000.-EUR + KDV ödeyecektir. Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Erce Kardeşler arasındaki 01.06.2022 başlangıç ve 31.05.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecektir.' ifadelerine yer verildi.

File bekçisinin kariyeri

Kariyerine Bursaspor altyapısında başlayan Erce Kardeşler, ardından takımın A seviyesine yükselmeye başladı. Sonrasında ise Oyak Renaultspor'a gitti. Sonrasında ise Yeşil Bursa, Altınordu ve Aliağa FK takımlarında oynadı. Oyuncu 2019'un yazında ise Trabzonspor'a gitti. Bordo mavililerde ise unutulmaz şampiyonluk sevinçleri yaşadı. Fırtınada Türkiye Kupası, Süper Lig Şampiyonu ve Türkiye Süper Kupası'nı kazanan oyuncu böylece büyük mutluluklar yaşadı. Kalecinin son olarak ise Hatayspor ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal