Trabzonspor'un yeni transferi Mahmoud Trezeguet'in bordo mavili ekibe imza atabilmek için fedakarlık yaptığı ortaya çıktı

Trabzonspor’un yeni transferi Mahmoud Trezeguet, kendisi için İstanbul’da gerçekleştirilen imza töreninin ardından açıklamalarda bulundu. Mısırlı yıldız kendisinden beklentilerin çok büyük olduğunun farkında olduğunu söyledi.

05.07.2022-10:02 - (Son Güncelleme: 05.07.2022-10:08)

Spor Toto Süper Lig’de önümüzdeki sezon öncesinde yaptığı transferlerle şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Trabzonspor, 2022-2023 sezonunun da en önemli şampiyonluk adayları arasında gösteriliyor.

Bordo mavililerde yıldız futbolcu Anthony Nwakaeme ile gerçekleştirilen sözleşme uzatma görüşmeleri olumlu yönde sonuçlanmamış ve Nijeryalı yıldızla yollar ayrılmıştı.

Nwakaeme'nin yeri Trezeguet ile doldu!

Anthony Nwakaeme’nin boşluğunu geçtiğimiz sezon Medipol Başakşehir’de kiralık olarak forma giydiği dönemde gösterdiği katkıyla büyük bir beğeni toplayan Mahmoud Trezeguet ile dolduran Trabzonspor yönetimi taraftarlarının yüzünü güldürdü.


Trezeguet çarpıcı açıklamalarda bulundu

Trabzonspor’un yeni transferi Mahmoud Trezeguet, kendisi için İstanbul’da gerçekleştirilen imza töreninde basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak bordo mavili taraftarlara seslendi. Trezeguet, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Öncelikle Trabzonspor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu ifade ederek başlamak istiyorum sözlerime. Çünkü çok büyük bir takıma katıldığımın farkındayım. Harika bir başkanımız, harika bir hocamız ve harika taraftarlarımız var. Şampiyon bir takıma geldiğimi ve buradaki beklentileri biliyorum. Ben de burada olacağım 4 yıl boyunca şampiyonluklar kazanmaya devam edeceğiz ve hatta daha uzun yıllar da bunu devam ettireceğiz. Takıma her zaman en iyisini vermem gerektiğinin farkındayım. Ben de performansımla birlikte taraftarlarımızı her zaman mutlu etmeye çalışacak bir oyuncuyum. Umarım bu yıllarda da şampiyonlukları beraber kutlayacağız. Kendi ülkem ve belki de Ortadoğu'nun en büyük takımlarından birinden geliyorum zaten, belki de en büyüğünden yani El Ahly takımından. Dolayısıyla bir büyük takımda beklentilerin neler olduğunun, orada neler yapmam gerektiğinin farkındayım. Bunu daha önce yaşadığım için biliyorum. Taraftarlarımızla buluşmak ve takıma yardımcı olabilmek için sabırsızlanıyorum. Başkanımıza bu kulübe katılmamda bu kadar çok katkısı olduğu için teşekkür etmek istiyorum. Bu formayı hak ettiği yere her zaman taşıyabilmeyi umuyorum. Buradaki herkes en iyisini hak ediyor. Umuyorum ben de burada olduğum süreç boyunca her zaman bu formayı en iyi şekilde temsil edeceğim. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal