Galatasaray El Shaarawy'i transfer etmek istiyor!

Galatasaray transfer çalışmalarına son hız devam ederken gündemine son olarak oldukça sürpriz bir ismi aldı. Sarı kırmızılıların Roma takımında forma terleten 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu El Shaarawy ile yakından ilgilendiği öğrenildi. Yaşanan gelişme taraftarları çok heyecanlandırdı.

28.06.2022-10:04 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-10:17)

Sarı kırmızılılarda yeni sezon öncesi transfer çalışmaları son hız devam ederken gündeme bomba isimler gelmeye devam ediyor. Galatasaray'da bu anlamda gündeme gelen isimlerden birisi ise Roma takımının formasını terleten yıldız oyuncu El Shaarawy oldu. Sarı kırmızılıların 29 yaşındaki sol kanat ile yakından ilgilendiği ve oyuncunun transferi için düğmeye bastığı öğrenildi.

Temaslar başladı

Yeni sezonda takımı Okan Buruk'a emenet eden Galatasaray yönetimi transfer çalışmalarına son hız devam ediyor. Hücum hattına yeni bir takviye yapmayı planlayan Galatasaray, İtalya'dan sürpriz bir ismi gündemine getirdi. Son olarak Roma formasını terleten El Shaarawy ile ilgilenen Galatasaray hücum hattını yıldız isimle süslemek istiyor. Gelen son bilgilere göre sarı kırmızılılar 29 yaşındaki oyuncuyla yakından ilgileniyor ve transferi için girişimlere başladılar. Oyuncunun transferiyle ilgili görüşmeler hız kazanırken yakın zamanda önemli gelişmelerin olabileceği konuşuluyor.


Yeşil ışık yaktı

Yıldız oyuncu El Shaarawy de bu transferde oldukça sıcak baktığı ve kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği öğrenildi. Bu anlamda oyuncunun Galatasaray'a transfer olabileceği vurgulanıyor. Futbolcunun transferi ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.

Yıldız isim ile görüşülüyor

Daha çok forma giymek istiyor

Tecrübeli oyuncunun son zamanlarda sürekli yedek kalmaktan sıkıldığı ve daha çok forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istediği de gelen bilgiler arasında yer almakta. Bu anlamda oyuncunun Galatasaray'a transferi oldukça avantajlı görünüyor. Ana mevkisi sol kanat olan oyuncu sağ kanat ve forvet arkasında da görev yapabilmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal