Galatasaray'da Ömer Bayram'ın başka takıma transferine onay verildi! Okan Buruk yeni sezon planlamasında futbolcuya yer vermedi

Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, yeni sezon öncesi kadro planlamalarına son hız devam ediyor. Kadroda önemli değişiklikler yapmak isteyen hoca geride kalan sezon etkisiz performansıyla tepki alan 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Ömer Bayram'ın başka takıma transferine onay verdi.

28.06.2022-09:28 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-09:41)

Sarı kırmızılılarda yeni sezon hazırlıkları dün itibariyle başlamış oldu. Okan Buruk yönetiminde yeni sezona son hız hazırlanan takımda oldukça dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. İddialı bir kadro kurup şampiyon olmak isteyen Galatasaray'da ayrılacak isimler de yavaş yavaş netleşmekte. Bu isimlerden birisinin de Ömer Bayram olduğu aktarıldı. Okan Buruk'un oyuncuyu yeni sezonda kadrosunda düşünmediği belirtildi.

Kadrosunda düşünmüyor

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk yeni sezon öncesi kadro planlamalarında ince eleyip sık dokurken dikkat çeken hamleler yapıyor. Önemli hamleler ile kadrosunu güçlendirmek isteyen Okan Buruk'un son olarak ise takımın tecrübeli oyuncusu Ömer Bayram'ı kadrosunda düşünmediği ve bu durumu yönetime ilettiği öğrenildi. Bu anlamda tecrübeli sol bekin yakın zamanda kiralık olarak veya bonservisiyle başka takıma gönderilmesi gündemde.


Performansı yetersiz kaldı

Galatasaray geçen sezon tarihi bir başarısızlık yaşarken Ömer Bayram'ın performansı takımda büyük eleştiri konusu haline gelmişti. Oyuncunun formsuz durumu takım ve taraftarlar tarafından yoğun eleştiri almıştı. 


Oyuncunun kariyeri

Futtbola Hollanda'nın Baronie takımında başlayan oyuncu ardından NAC Breda takımına transfer oldu. NAC Breda formasıyla etkili bir oyun sergileyen yıldız isim ardından ülkemize ilk olarak Kayserispor'a transfer oldu. Kayserispor sonrasında ise Akhisar takımının yolunu tuttu. Akhisarspor sonrasında ise Galatasaray'ın kadrosuna katıldı. Şimdilerde ise takımın yeni teknik direktörü Okan Buruk'un oyuncuyu kadrosunda düşünmediği öğrenildi. Bu nedenle tecrübeli sol bek yakın zamanda takımdan ayrılacak.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal