Ahmet Nur Çebi: Wout Weghorst transferi 2-3 gün içinde bitmeli. Weghorst’un kararı olumlu gözüküyor

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni sezonun ilk antrenmanında sürpriz açıklamalarda bulundu. Transfer hakkında merak edilen konulara açıklık getirdi. Wout Weghorst, Muleka, Cenk Tosun ve Tayfur Bingöl transferleri hakkında konuştu.

28.06.2022-09:44 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-10:32)

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonun hazırlıklarına başlayan Beşiktaş, Nevzat Demir Tesisleri’nde ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen antrenmanı Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu yakından takip etti.

Beşiktaş’ın yeni sezonun hazırlıklarına başladığı ilk antrenmana katılan Başkan Ahmet Nur Çebi, merakla beklenen transferler hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ahmet Nur Çebi, yapmış olduğu açıklamalarda ;


'Bize uymayan bir transfer yapmayacağız'

Ekonomimize uymayan hiçbir şeyi yapmayacağımızı baştan beri söyledim. Benim yönetim tarzım bu. Başarılı bir transfer, ekonomisi ile beraber yapılabilmişse başarılıdır. Yoksa kim neyi isterse transferi herkes yapabilir. Kağıda imza atıyorsunuz, milyonlarca lira ödüyorsunuz ve o insanlar size geliyorlar. Bu bir başarı değil. Bunu minimize ediyorsanız, takım bütçesiyle dengeli halde yapıyorsanız o transfer iyi bir transferdir

'Weghorst transferi 2-3 gün içerisinde...'

Wout Weghorst transferi bizim için önemli. Weghorst için bir süredir uğraşıyoruz artık bu sürecin çok uzayacağını sanmıyorum. Bu transferin 2-3 gün içinde bitmesi lazım. Kararı olumlu gözüküyor, şu anda kulübüyle uğraşıyoruz. Muleka da listemizdeki isimlerden bir tanesi ama Weghorst şu anda daha önde ve önceliğimiz onda. Cenk Tosun için kapımız her zaman açık. Her zaman için çözebileceğimiz bir konu olarak gözüküyor. Kendisi de istekli ama her şeyin bir 'aması' var.


'Tayfur Bingöl transferi...'

Transferde bu isimler dışında da gündemimize olan isimler var. Transfer etmek istediğimiz kişiler var ama isimlerini açıklamayacağım. Tayfur Bingöl ismini çok soruyorsunuz. Tayfur alternatiflerimiz arasında yer alıyor. Aklınıza gelen isimleri alt alta yazın onların hepsi olabilir.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal