Galatasaray Derbisinin Kahramanı Uğurcan Çakır Avrupa'da Zirveye Oturdu!

Süper Lig'in 23. haftasındaki derbide Galatasaray karşısındaki performansıyla büyük ses getiren Trabzonsporlu Uğurcan Çakır, performansıyla Avrupa'da zirveye oturdu.

24.01.2022-15:10 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-15:16)

Süper Lig'de Galatasaray ile Trabzonspor arasında nefes kesen bir maç oynandı. Oynanan dev derbide Galatasaray, kendi evinde Trabzonspor'a 2-1 kaybetti. Oynanan karşılaşmanın yankıları ise sürmeye devam ediyor. Trabzonspor'un aldığı galibiyette bordo mavililerin kalecisi Uğurcan Çakır'ın performansı ise çok büyük alkış aldı. Uğurcan Çakır karşılaşmada yaptığı başarılı kurtarışlarla adından söz ettirdi. Fırtınanın kaptanı gösterdiği başarılı performansla, takımını yaptığı kurtarışlarla ayakta tutmasını bildi. Sarı kırmızılılar ile oynanan maçta galibiyetin mimarlarından olsun başarılı eldiven, Avrupa'nın 5 büyük liginde gösterdiği başarılı performansla zirveye oynuyor.

ZİRVEDE YER ALIYOR

Bordo mavililerin başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, Süper Lig ve 5 büyük ligdeki yükse kurtarış yüzdesine sahip kaleciler arasında yüzde 82 ile zirvede yer aldı. Bordo mavili takımın kalecisi zirveyi Konyaspor'un kalecisi Sehic ile paylaştı. Süper Lig ve Avrupa'nın 5 büyük liginde yükse kurtarış yüzdesine sahip 10 kaleci ise şöyle;


Uğurcan Çakır - Trabzonspor: % 82

İbrahim Sehic - Konyaspor: % 82

Jose Sa - Wolves: % % 81

Mark Flekken - Freiburg: % 80

Yassine Bouonu - Sevilla: % 79

Unai Simon - Athletic Bilbao: % 78

Aaron Ramsdale - Arsenal: % 78

Pau Lopez - Marsilya: % 78

Samir Handanovic - Inter: % 78

Walter Benitez - Nice: % 78

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal