Trabzonspor'un Galatasaray Zaferi Avrupa Basınında Yer Aldı!

Süper Lig'de Trabzonspor'un derbide Galatasaray'ı mağlup etmesi Avrupa basınında da geniş yankı uyandırdı.

24.01.2022-10:57 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-10:57)

Trabzonspor'un Süper Lig'de Galatasaray karşısında aldığı önemli galibiyet gerek Türkiye'de gerek yurt dışında geniş yankı uyandırdı. Bordo mavililerin aldığı galibiyetin sonrasında Trabzonspor, Süper Lig'de şampiyonluk yarışında çok önemli bir avantaj sağladı. Diğer taraftan Galatasaray'ın aldığı mağlubiyetle ligde alt sıralardan kurtulamaması gündeme oturdu. Süper Lig'de Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan maçın yankıları devam ediyor. Oynanan maçta Trabzonspor deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 yenmeyi başardı. Bordo mavililerin, Galatasaray karşısında aldığı galibiyet büyük ses getirirken, fırtınanın zaferine Avrupa basını da geniş yer verdi.

AVRUPA'DA YANKI UYANDIRDI

Süper Lig'de Galatasaray ile Trabzonspor arasında nefes kesen maçın yankıları devam ediyor. Karşılaşma Avrupa'da da geniş yankı uyandırdı. Avrupa basını, Trabzonspor'un Galatasaray karşısında aldığı zafere değindi.

Trabzonspor'un, Galatasaray karşısında aldığı galibiyetin ardından atılan manşetler;


L'EQUIPE (FRANSA): Trabzonspor Galatasaray'ı Batırdı!

Galatasaray krize giriyor. Trabzonspor, Galatasaray'ın çok ihtiyaç duyduğu 3 puanı aldı. Cimbom üst üste 4. yenilgisini tattı.

TUTTO MERCATO (İTALYA): Trabzonspor Şampiyonluğa Gidiyor!

Türkiye'nin zirvesinde hiçbir şey değişmedi. Marek Hamsik'li Trabzonspor, giderek artan bir kriz yaşayan Galatasaray'a karşı büyük maçı kazandı.

A BOLA (PORTEKİZ): Galatasaray'a Bir Yenilgi Daha!

Fatih Terim gitti Torrent geldi ama Galatasaray hala yok! Yunan Bakasetas ve Bosnalı Visca, geri dönüşü sağlayarak Galatasaray'ın krizini şiddetlendirdiler.

DIGI SPORT (ROMANYA): Galatasaray Taraftarı Çıldırdı!

Trabzonspor yenilgisinin ardından, Galatasaray taraftarı çıldırdı. Başkan Burak Elmas'ın istifası istendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal