Beşiktaş'ta Ortaya Çıkan Görüntü Taraftarların Tepkisini Çekti!

Süper Lig'de Beşiktaş'ın son olarak Yeni Malatyaspor ile berabere kalmasının ardından siyah beyazlılarda ortaya çıkan istatistik, taraftarların dikkatini çekti.

24.01.2022-14:04 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-14:04)

Süper Lig'de bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşayan takımlardan birisi de Beşiktaş olarak göze çarpıyor. Siyah beyazlılar, yeni sezona çok büyük umutlarla girmişti fakat alınan başarısız sonuçların ardından Süper Lig'de şampiyonluk hedefinden oldukça uzaklaşan ve Avrupa'dan da elenen takımda işler yolunda gitmedi. Süper Lig'de son haftalarda aldığı galibiyetlerle taraftarlarının moralini yerine getirmeye başlayan takım son olarak Süper Lig'de Yeni Malatyaspor engeline takıldı. Siyah beyazlıların, deplasmanda aldığı beraberlik taraftarlarda ve takımda moralleri bozdu. Karşılaşmanın ardından siyah beyazlılarda ortaya çıkan istatistik ise taraftarların dikkatini çekti.

İSTATİSTİKLER GÖZE ÇARPTI

Beşiktaş, Süper Lig'in ikinci yarısında 4 karşılaşmada ortaya koyduğu hücum performansıyla büyük hayal kırıklığı yaşattı. 4 karşılaşmada 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan siyah beyazlılar, kazandığı Gaziantep ve Karagümrük maçları da dahil olmak üzere beklentileri karşılamaktan çok uzak bir görüntü ortaya koydu. Beşiktaş, bu maçlarda 67 şut çekti fakat bunların sadece 20'sinde isabet buldu. 47 şut ise boşa gitti.


MİCHY BATSHUAYİ AKAN OYUNDA YOK

Belçikalı yıldız toplamda 5 gol atarken tam 11 kez ise fırsat harcadı. Savunmadaki oyundan memnun olan Önder Karaveli'nin hücumdaki denemeleri ise kötü performansa engel olamadı. Michy Batshuayi, Cyle Larin, Güven Yalçın, Kenan Karaman ve Alex Teixeira son vuruşlarda tepki çektiler. Son 4 maçta 3 gol ve 1 asistle oynamasına rağmen Belçikalı yıldız Michy Batshuayi'nin performansı yeterli olmadı. Bunun nedeni olarak ise Belçikalı futbolcunun akan oyunda gol bulmakta zorlanması olarak görülüyor. Siyah beyazlıların ise Süper Ligde son maçlardaki istatistikleri şöyle;

YENİ MALATYASPOR

%63 topla oynama 18 şut 3 isabet 5 büyük şans 4 kaçan büyük fırsat 3 direkten dönen top.

F. KARAGÜMRÜK

%54 topla oynama 11 şut 3 isabet 3 büyük şans 2 kaçan büyük fırsat.

GAZİANTEP FK

%58 topla oynama 16 şut 4 isabet 1 büyük şans 0 kaçan büyük fırsat.

ÇAYKUR RİZESPOR

%48 topla oynama 22 şut 10 isabet 6 büyük şans 5 kaçan büyük fırsat 1 direkten dönen top.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal