A Milli Takım'ın Yıldız Futbolcusu Ozan Tufan Baba Oldu!

Sezon başında Fenerbahçe'den Watford'a kiralanan ve A Milli Takım'da forma terleten Ozan Tufan, baba olmanın sevincini yaşıyor.

24.01.2022-11:39 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-11:47)

Kariyerine İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford takımında devam eden Ozan Tufan ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Milli yıldızdan gelen müjdeli haber gündeme düştü. A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Mart 2021 yılında Rojin Haspolatlı ile dünya evine girmişti. Tufan çiftinin Aren Kuzey adında bir erkek çocukları dünyaya geldi.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Watford ve A Milli Takım'ın formalarını giyen Ozan Tufan yaşadığı babalık sevincini sosyal medya hesabından duyurdu. Ozan Tufan sosyal medyadan yaptığı açıklamada; 'Hoşgeldin canım oğlum. Hoşgeldin Aren Kuzey. Bana en güzel hediyeyi veren canım aşkım, sizleri çok seviyorum. Biz artık 3 kişilik bir aileyiz.' şeklinde açıklamalarına son verdi.


SPOR DÜNYASINDAN TEBRİK MESAJLARI YAĞDI

Ozan Tufan'ın sosyal medyadan paylaştığı görüntüler ve açıklaması sonrası Milli yıldıza spor dünyasından yoğun ilgi geldi. Tufan çiftinin yaşadığı gelişme spor dünyasında büyük bir sevince neden oldu. Pek çok taraftarlar ve spor dünyasında yer alan kişiler Tufan çiftine tebrik mesajlarında bulundular. Tufan çiftinin bebek sevinciyle ilgili gelişmeler büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Tufan çiftinin yaşadığı gelişme spor dünyasında büyük bir sevince neden oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal